Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bolonez z Krainy robotoników

Czy też z Wiosną, zaczęły Wam wariować hormony?

Polecane posty

Non stop mam ochote na sex... czy jest tu ktos, kto mnie rozumie?

Gość nie taki święty jakby myśleli
rozumiem doskonale, ja mam tak samo

Gość nie taki święty jakby myśleli
raz się żyje, trzeba korzystać z życia, poki człowiek młody i jeszcze może :P

Gość mi tez
ale nie mam z kim....

Gość golutka pipka
Bolonez z Krainy robotoników głupi jeseś, panna ktora Ci tak mowi, wie co dobre, przygodny sex nie jest zawsze ok, zeby był udany trzeba znac potrzeby partnera, a Ty masz kogoś>?

Gość Mmmwhaaaa
Oj mi sie chce...i to bardzo!!! Ale tego nie zrobie jak narazie...

tak mam.. swoją ręke:)

Gość mi tez
oj, ręka to ręka, ale chciałoby się jakiegoś czynnika, hmmm, męskiego . Załamka.

Gość Mężuś 31
A mnie niedawno przytrafiła się taka historia. Brat zaprosił mnie do siebie na imprezkę z alkoholem taka tam imprezka na kilkanaście osób. Ja wyposzczony maksymalnie żona jest w USA już kilka miesięcy a dodam że nigdy jej nie zdradzam no ale nie o tym chciałem. Na tej imprezce alkohol rozmowy i takie tam zacząłem rozmawiać z siostrą brata żony młoda dziewczyna 19 lat i fajnie mi się z nią rozmawiało a w pewnej chwili ona zapytała jak tak długo wytrzymuję bez kobiety ja na to że ciężko ją to najwyrazniej podrajcowało bo dość że była skąpo ubrana ,mini czarne rajstopy to zaczęła zachowywać się bardzo wyzywająco. Oczywiście wyzwoliło to we mnie bardzo silną erekcję ona zobaczywszy to zaczęła dotykać mnie stopami od kostek coraz wyżej i wyżej a ja jej nie powstrzymałem i zrobiła mi to stopami miałem orgazm i sfajdałem się jak szczeniak w spodnie bo nie wyjąłem go i jeszcze w chwili kiedy miałem wiecie co chwyciłem jej drugą stopę i zacząłem ją lizać i ssać. Więcej nic nie było ale do dziś mi wstyd.

Gość ppppppppppppppppp
racja

Gość KAMIKAADRZ
Mezus31 to bardzo przyjemne musialo byc:) az sie podniecilem jak mi to opisales... pewnie dlatego, ze kocham damskie stopki :) pewnie tez bym sie spuscil w takich okolicznosciach.. troche siara ale co zrobic:)

Gość ppppppppppppppppp
pewnie, ja przespałam sie z kierowcą autobusu, jeździmy razem czesto gadamy, al ostatnio naszła mnie taka ochota ze sie z nim bzyknełam, nawet fajnie było tylko nie powiem czy bardziej mnie podniecało ze jest duzo starszy i wie co robic z raczkami oj wie, czy to ze autobus stał w centrum warszawy :)

Gość Mężuś 31
Najgorsze jest to że widzę się z nią często ona przychodzi niby coś pożyczyć coś oddać i zawsze kokietuje wiem też że ma chłopaka z którym jest już 2 lata. Skłamał bym też mówiąc że od tamtej pory nie myślę o niej i nie są to czyste myśli, ale to ona mnie uwodzi a ja się narazie opieram ona czuje że jej pożądam i bawi ją to a mnie raczej nie. Przychodzi skąpo ubrana a jest naprawdę zgrabniutka staram patrzeć na jej nogi tylko wtedy gdy nie widzi ja udaję że mi się wcale nie podoba ale niestety ten namiot w spodniach mnie już zdradził kilka razy i ona to wie

Gość sasanka wiosenna
a ja przeżyłam fajny romans, niestety wraz zwiosną się zakończył, znalazł sobie inną :(

Gość anulllkaaa25
mezusiu - nie wiem czy to prowo czy nie, ale juz ja zdradziłes.

Gość Mężuś 31
Myślisz że to już zdrada? Jednak nie rzuciłem się na nią jak zwierzę a miałem ochotę. A nie można zabronić ptakom by nam nad głową latały. Nie jestem obojętny na jej wdzięki a jednak nie zrobiłem tego. To ona do mnie przychodzi a nic nie było

Gość Mężuś 31
Wiem że nie jestem skromny w tej chwili ale przystojny ma o wiele trudniej, zawsze chciałem mieć kobietę przyjaciela bez sexu ale niestety wcześniej czy pózniej byłem potraktowany jako obiekt seksualny a chciałem tylko normalnej znajomości przyjazni i teraz w to nie wieżę

Gość anulllkaaa25
no a nie? laska ci zwaliła lachę a ty wniebowziety.

Gość Mężuś 31
Tylko pocierała przez spodnie a jak się ma w sobie tyle spermy to wiesz jak o to łatwo ,jestem tylko zły że zacząłem ssać jej stopę ale to już był orgazm nie mogłem tego opanować

Gość anulllkaaa25
nie, nie wiem jak to jest. xD a idz w peezdu nedzy prowokatorze ;P

Gość Mężuś 31
Nie jestem prowokatorem, powiedz swojemu facetowi niech się nie onanizuje i wstrzymajcie się od seksu 2 do 3 tygodni i będzie miał orgazm i polucje w czasie snu i bez dotykania to jest normalne a ja się rzadko onanizuję i mam w nocy polucję to jest normalne nie tylko u młodych chłopców

Gość bleble 111
z siostra brata zony,czyli rozumiem,ze to równiez zony siostra wstydz sie naprawde!!!!!!!masz racje prowokacja!!!!!!!!

Gość Mężuś 31
Wstydzę się i to bardzo

Gość bleble 111
a uwazasz ze jak twoja zona przyjedzie to siostra jej nie powie,bój sie,bo ja juz cie widze jak dostajesz baty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Mężuś 31
To siostra żony brata nie mojej

Gość Mężuś 31
I ma chłopaka na poważnie więc o to się nie boję a żonie właśnie sam nie wiem czy nie powiem, boże dotykała mnie tylko przez spodnie równie dobrze podczas jakiejś zabawy mogło też tak się stać

Gość bleble 111
kapuje!!!!!!!!!!bo tak dziwnie to napisałes!!!!!,ale i tak nie zazdroszcze,ale powiedz tak strzeze to sobie cały czas fantazjujesz z nia i wcale sie nie dziwie,ale zdaj sobie sprawe,ze tam daleko twoja zona teskni,a co bys powiedział jakby ona tak z innym,tylko by jej reke połozył inny facet na kolanie i dostałaby orgazmu pomysl!!!!!!!!!!!!

Gość Mężuś 31
Gdyby mnie to nie gryzło to nie napisał bym o tym