Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca 0000

czy mogę być w ciąży urojonej?

Polecane posty

Gość pytajaca 0000

okres mi się spóźnia z 2 tyg, boli mnie brzuch, robi mi się niedobrze, wygląda na objawy ciąży, ale czy strach mógłby spowodować ciążę urojoną??

Gość pytajaca 0000
robiłam bo kilku dniach jak okres mi się spóźniał i wyszedł negatywny, ale czytałam że test mógł nie wykryć hormonu

Gość czek0_czek_czek
jeżeli ciąża jest urojona to test będzie przeciez negatywny! Bo skoro jest "urojona" to chyba oczywiste że tak naprawde jej nie ma, tylko orgzamin myśli że jest.

Gość czek_czek_czek
Skoro test 2 tygodnie po miesiącze jest negatywny to nie jesteś w ciąży prawdopowonie (normalnej), więc może być to ciąża urojona, ale wątpie, bo te zdarzają sie żadko. Prawdopodobnie przyczyną jest coś innego.

Gość pytajaca 0000
a czy w takiej ciąży miesiączka także się zatrzymuje? a dodam że z partnerem kocham się bez zabezpieczenia

Gość joojojojjjj
no jak kochacie się bez zabezpieczenia to to może być ciąża - nieraz znałam osoby którym test uparcie pokazaywał negatyw - brały luteine na wywołanie okresu a tu była ciąża zrób prędko bete z krwi to będzie na 100% pewna ciąża urojona zdarza się przeważnie kobietą które obsesyjnie chcą dzieca a niezachodzą w ciąże i ciągle szukają objawów