Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyłapana jjjj

Kurde! Moja mama słyszała, jak się kochałam z chłopakiem!

Polecane posty

Gość przyłapana jjjj

Ale mi wstyd:( Od rana unikam jej, nie mogę spojrzeć jej w oczy:(

Gość pewnie stala za dzwiami
i sie brandzlowala :-)

Gość przyłapana jjjj
Mam 24 lata. Była w pokoju obok, usłyszeliśmy po czasie, i zastygliśmy w bezruchu... Ale trochę odgłosów było wcześniej....:(

Gość eminemmm
I'm sorry mamo

Gość bo prawiczek
jak "kiedyś" zacznie uprawiać sex to tylko w opustoszałym domu, po ciemku, pod kołdrom z zakneblowaną buzią:(

Gość do prawiczek
a skad wiesz ze w dzien?:)

Gość bo prawiczek
ja myślę prawiczku że jak ty zaczniesz uprawiać sex to będziesz miał o wiele większe towarzystwo niż rodzice bo w domu starców jest dosyć dużo osób :(

Gość bo prawiczek
a tak na poważnie do autorki....nie ty pierwsza nie ostania, przeżyjesz te wpadke :)

Gość bo prawiczek
rozumiem prawiczku, że ty będziesz uprawiał sex ......a autorka się pieprzyła, dlaczego nie na odwrót?

musze ci kurwa chyba powiedziec po mesku!! ja mam 24 lata. kurwa, normalni chlopcy juz to robia jak maja 17-18 lat i kurwa ja tez mialem swoj 1 raz w tym wieku!! A kurwa po 20-tce to wstyd sie przyznac!! taka dupa z ciebie zostanie!! ty kurwa niedoświadczony a z kąd wiesz ze ta laska z która to zrobisz 1 raz już moze to robiła i wie co i jak, a ty bedziesz ciemny i sie osmieszysz bo nie bedziesz wiedział gdzie jes dziurka :P:P

Gość przyłapana jjjj
To nie było w dzień, tylko ok 23ej, nie mogliśmy juz wytrzymać... Myśleliśmy, że rodzice dawno śpią (zawsze kładą się spać przed 21-szą, nie mam pojęcia, czego ona tam szukała... ech. Tak mi głupio teraz:(

Gość
autorko- seks jest dla ludzi... chyba ze masz mniej niz 15 lat nie ma sie czego wstydzic,tylko nastepnym razem bedzcie ciszej mysle,ze jej tez jest glupio ;)

jeśli np. miałaś wyłączyć piekarnik o 15.00,wcześniej nastawić obiad a zamiast tego Twoja matka zastała buty nr 48 w przedpokoju, jęki za zamkniętymi drzwiami, spalone ciasto w piekarniku i nienastawiony obiad, a stary jak nie ma obiadu to chodzi wkurwiony to rzeczywiście masz się czago wstydzić :p

Gość a ja wam coś powiem
Z kąd jest archaiczną i pierwotną formą słowa skąd tak jak np pisze się "z pudła" tak pisało się z kąd. Ja mam 25 lat i nie kochałem się z dziewczyną teraz to już mi nie przeszkadza bo stary jestem. A przypały z rodzicami normalna rzecz nie ma się co wstydzić .

Gość kurczaczek żółtyyy
my to robimy kiedy rodzice są w domu, ba, nawet kiedy są za drzwiami... Tylko wtedy nieco ciszej :P

Gość kurczaczek żółtyyy
hi hi bo sposób myślenia się trochę zmienia kiedy masz kogoś kogo bardzo kochasz i chcesz być z ta osobą nagle jednym :) To się właściwie nazywa temperament :)

Gość prawdziwa suczka zajebista
Prawiczek, w ogóle trudno to sobie wyobrazić, że ty.... A jak konia też sobie walisz tylko jak chata wolna? Albo na ławce w parku? Nie masz o tych sprawach bladego pojęcia, takze się nie udzielaj w tym temacie.

Gość
prawiczek- jando 10 roku zycia w jednym pokoju z rodzicami, fuuuuj zalezy jaka kto ma sytuacje w domu z moim prywatnym po prostu zamieszkalam u niego i nie bylo wyjscia jka chcielismy miec jakies zycie seksualne tylko jego rodzice mieli na tyle taktu,ze nie wlazili bez pukania/pozwolenia, a i my bylismy cichutkko ;) areszta jak masz np mieszkanie studenckie to tez niee? bo ktos moze uslyszec/? ludzie dorosli jestesmy, jak robia to dyskretnie i bez swiadkow to powodzenia ,tylko niech zamykaja drzwi w razie wu

Gość prawik cicho wali konia

Gość iiiihhhhhhhaaaaa
chyba raczej przydusza:D

Gość
czemu od razu trywialnie na kochanie sie? przeciez jakmasz dziewczyne,to na drodze poszerzania znajomosci izwiazku zdarza sie ze jedno u drugiego nocuje/przebywa przez czas dluzszy...a seks mozna uprawiac niekoniecznie w nocy ;p zycze ci dzewczyny z wlasnym mieszkaniem

Gość iiiihhhhhhhaaaaa
oho, widzę prawiczek, żeś materialistą-szukasz dziewczyny tylko z własnym mieszkaniem?! A może u jej rodziców juz byłbyś w stanie sobie to wyobrazić?:D

Gość
zeksualnosc zaczyna sie w zwiazku pijawiac wraz z pocalunkami;p nie no rozumiem, jakprzechodzicie fdo etapu petting, necking itp... kurcze czlowieku masz 20lat, to normalnew twoim wieku miec zycie seksualne,niech sie rodzice ztym laskaiwie pogodza ;p cale zycie chcesz sie czaic? swoja drgoaim jestes starszy tym trudniej znalezc kobiete- dziewice nie zastanawiales sie nad tym?