Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa szprotka

czy katar mogl wplynac na zagniezdzajace sie jajo

Polecane posty

Gość ciekawa szprotka

mam strszny katar i kaszel i ogolnie nie czuje sie najlepiej a wlasnie kilka dni temu jak wynika z wyliczen powinna sie zagniezdzac komorka jajowa jesli doszloby do zaplodnienia. i zastanawiam sie czy to ze jestem chora moglo wplynac na ten procej jakos negatywnie? wczesniej czulam bol w brzuchu i mialam obolale piersi ale teraz to ustalo a miesiaczki spodziewam sie w poniedzialek. czy ktoras potrafi mi odpowiedziec?

Gość ciekawa szprotka
no i co nikt nie wie? a ja tylko ten czosnek wcinam - cale szczescie ze stracilam smak to nie czuje tego posmaku w ustach...ale gorzej ma moj maz ;)

Gość mooncia
wydaje mi sie ze nie, gdybys brala jakies leki to moglo by wplynac negatywnie ale jak leczysz sie czosnkiem to nie powinno byc problemow :)

Gość joojojojjjj
fajnie by tak było jakby się wiedziało kiedy będzie owulacja a kiedy zagnieżdzenie - zdrowa para kochająca się w najbardzieł płodny dzień ma 40% szans na udaną ciąże więc nienapalaj się tak że się zagnieździło itd itp - a przeziębienie i choroba może owulacje przesunąć itd więc jak byłaś przeziębiona wtedy to mogłaś wogóle niemieć owulacji lecz się czosnkiem i miej nadzieje ale nienapalaj się bo potem przychodzi straszny smutek i dół jak się okazuje że okres jest a potem to już schizy itd

Gość ciekawa szprotka
owulacje mialam wczesniej - dwa tygodnie temu i wtedy bylam zdrowa a kara mam od dwoch dni - a okres powinnam miec w poniedzialek/wtorek. Wiem ze jajeczko zanim sie zagniezcie to minie ok 7 dni wiec stad moje pytanie. ale oczywiscie nie napalam sie - ale z drugiej strony mam 5 kolezanek, ktorym udalo sie za pierwszym podejsciem wiec jest to mozliwe :)

Gość ciekawa szprotka
ja mam bolesne owulacje wiec wiem kiedy wysteouja. a poza tym mam bardzo regularne cykle a owulacja wyst 14 dni przed pierwszym dniem kolejnej miesiaczki wiec stad moje wyliczenia - zawsze moge sie pomylisc 1dzien w jedna czy w druga strone ale zazwyczaj wszystko bylo dokladnie bo wczesniej jak zapisywalam sobie kiedy mam owulacje to dokladnie po 14 dnichach zaczynal sie okres.

Gość ddddddddddddd
nie martw sie, ja w pierwszych dnich po zaplodnieniu mialam zap oskrzeli, bralam leki i wszystko jest ok, za miesiac rodze