Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona dolina

Test ciazowy-dziwny wynik????

Polecane posty

Gość zielona dolina

Spoznia mi sie miesiaczka,2 dni. wczoraj zrobilam test,wynik negatywny. Tak myslalam,ale po 20 min pojawila sie druga kreska. Dzisiaj powtorzylam test i znowu to samo,po 20-30 min gruba ,wyrazna krecha. wydaje mi sie,ze to troche za pozno na ta druga kreske,gdyz w opakowaniu jest ulotka,ze test odczytujemy do 10 minut. skad wiec ta druga kreska?jestem,czy nie jestem w ciazy? Po swietach pojde do lekarza na usg,wiec bede wiedziala,ale do tego czasu sie chyba zadrecze...

Gość zagubiona_bardzo_ona
kreska widmo! Pojawia się po czasie w 50% testów negatywnych. Nie martw się nie świadczy ona o ciązy.

Gość zielona dolina
No tak,ale robione testy przed kilkoma miesiacami,kiedy czekalam na miesiaczke nigdy mi tej drugiej kreski nie pokazywaly. WIEC JUZ SAMA NIE WIEM?????

Gość babcia jaga stonoga
kup test innego producenta

Gość zagubiona_bardzo_ona
to jest przypadek, ja teraz niedawno miałam schizy też, zrobiłam 4 testy w 2 po czasie pokazała się 2 kreska w 2 nie. Kreską po czasie nie należy się przejmować!!! Wyrzuć test i nie myśl o tym.

Gość zielona dolina
dla pewnosci jutro kupie nowy test innego producenta

Na niektórych opakowaniach pisze, że kreska druga może się pojawić po parudziesięciu minutach, liczą się tylko pierwsze 5min

Gość zielona dolina
bylam dzis u ginki i okazalo sie,ze.....jednak jestem w ciazy. czyli ta druga kreska,ktora sie pokazala po tak dlugim czasie byla to jednak kreska potwierdzajaca. dopiero poczatek 5ego tygodnia. gdybym po czasie nie zerknela na ten test,to bym nie wiedziala,bo w czasie o ktorym informuje producent zadnej drugiej kreski nie bylo widac.

Gość banglam
taaaa, kup se test