Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam już kurwa dość

dośććććććććc

Polecane posty

Gość mam już kurwa dość

z góry przepraszam za wulgaryzmy ale mam już kurwa dość ja pierdolę.....kolejna ciotka przyszła i z dzidka nici. szlak mnie jasny trafi, jak tylko się dowiem że kolejna osoba w moim otoczeniu zaszła w ciążę i to jeszcze gdy nie chciała a ja chcęęęęęęęęe i kurwa nic. nie mogę no.......jak to zrobić. jak wreszcie zajść w tą jużnie powiem jaką bo nie mam słóóóóóóóóó ciążęęęęęę

Gość majka782
Cześć rozumiem cię doskonale. Też bardzo pragne dzidzusia. Wkurza mnie jak co chwile slysze a ta w ciazy a tamta też i jak widze kobiety na miescie z brzuszkiem aż przykro się robi. Próbujemy juz od stycznie wiem ze to nie długo ale juz bardzo maze o tych 2 kreseczkach na tescie.

Gość wiem co czujesz
poronilam 3 razy a teraz nie moge zajsc a wszystkie kolezanki ktore nie chcialy dzieci sa w ciazy.marudza caly czas,ze maja dosc pieluch i tp. jedna to od razu powiedziala ze nie bedzie karmic bo jej to biust zdeformuje i karmi dziecko butelka. a ja mam ochote krzyczec zeby sie cieszyly z tego co maja.

Gość wiem co czujesz
a i te ciagle zyczenia od rodziny jak np.teraz na swieta "powiekszenia rodzinyitp" kurwa ludzie miejcie troche serca.

Gość wiem co czujesz
up

Gość joojojojjjj
zgadzam się z tobą!! jak czytam te wszystkie posty lasek na forum schizujących że zaszły palcami w ciąże to mnie trafia że ja miałam przerywany i nic - teraz się staramy i też nic

Gość idz sie koorwa lecz na glowe..

kobietki doskonale was rozumiem;( ja sie starałam prawie rok a jak sie w koncu udalo to poronilam. ciaza obumarla. 11 tydz. jestem wierzaca ale czasami watpie czy Bóg w ogóle jest??????????? no kurcze mi sie kiszki skrecaja jak widze nastepna malolate ktora chodzi z wielkim brzuch bo juz jest blisko rozwiazania. i jest mi przykro jak widze ze na wiosne wszyscy z wózkami wyszli na spacer;( !!! CHCE DZIDZIUSIA;(;(

Gość mam już dośćć
zrobie z bejbika kielbaske wielkanocna:classic_cool:

Gość desperatka123456
moze to nie okres :) bede trzymac kciuki :* plamic mozna tez w ciazy :)

Gość malinajezynaborowka
obejrzyjcie sobie film baby mama. tam tez byla taka ktora okropnie chciala miec dziecko. wrecz miala fobie. a jak sie w koncu wyluzowala to zaszla w ciaze. ale polecam film. pogodna komedia