Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna chyba na zawsze

ide przez zycie samotnie

Polecane posty

Gość martys
kazdy tak mysli jak ty kazdy ktory to przezyl ja sie musze na wlasne skorze o tym oprzekonac by cos mowic

Gość martys
jestem sama na pewno nie z wyboru tak jakos sie glupio uklada ze jestem sama

Gość poraz kolejny
cięzko samaemu ale byc razem i byc z kims a jednoczesnie nie byc to tez jest bół straszny

Gość zegnam was teraz
pisalam wyzej, oto cytat bo nie chce mi sie pisac znowu tego samego "jestem bardzo nieufna i zamknieta w sobie, nie dopuszczam ludzi do siebie, ciezko mi komus zaufac, dlatego tez nie mam znajomych matka mi zawsze mowila ze nikt mnie nie bedzie lubil i teraz tkwi to we mnie, nie dopuszczam ludzi do siebie bo mysle ze i tak mnie lubic nie beda" jak widzisz ty przynajmniej , po raz kolejny, mialas zwiazki, dobre i to

Gość poraz kolejny
mnie matka tez tak mówiła i to sie odbija na zwiazkach naprawde wiec nie jest to do konca takie fajne ale rozumiem Cie to zostaje juz w człowieku

Gość zegnam was teraz
no niestety to sie odbija na calym zyciu :O

Gość zegnam was teraz
dla przykladu mojej psychiki- jak facet ktory mi sie podobal sie usmiechnal, to ja pomyslalam ze sie smieje ze mnie i ze na pewno mnie nie lubi :O jak tylko spojrzal krzywo to oczywiscie tragedia, nie mowiac juz o tym ze zmienil godziny pracy, co czasem mu sie zdarzalo, myslalam ze to dlatego by mnie nie widywac, a przeciez moglo byc milion powodow

Gość poraz kolejny
ech skad to znam a pózniej jeszcze to sie urealnia ze te nasze obsesje i podejrzenia zamieniaja sie w real

Gość zegnam was teraz
chodzi ci o to ze sie urzeczywistniaja przez nas same? masz racje, trudno by po moim takim debilnym zachowaniu on mial jeszcze ochote mnie poznac, a przeciez moglo byc inaczej

Gość poraz kolejny
no własnie o to chodzi ale jestem bezradna nie umiem tego zmienic chociaz próbowałam

Gość zegnam was teraz
ja sobie powtarzam ze moze byc milion powodow, ze to ze sie usmiechal cos znaczy, ze skoro sie patrzyl na mnie ciagle itp ale i tak nie pomoglo na tyle bym odwazyla sie cos zrobic w jego kierunku :O

Gość poraz kolejny
ja niby nie mam problemów z zagadaniem ale problem mam ze zwiazkiem,zagadać to możesz jak sie dowiesz czym sie interesuje ,albo pomoc z kompem to działa:)

Gość zegnam was teraz
zapewne nawet jakbym zagadala i cos z tego wyszlo to potem i tak spapram zwiazek :O ide dzis spac, wpadne na topik jutro dzieki za rozmowe 🖐️

Gość poraz kolejny
papaptki