Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuza_lalka_nieduza

Jak to dziala? przeczytajcie do konca

Polecane posty

Gość zuza_lalka_nieduza

Tak sie zastanawiam jak to dziala, nie wiem za bardzo jak to opisac. Otoz razu pewnego postanowilam przefarbowac wlosy na blond, i niestety pani fryzjerce za bardzo nie wyszlo, no i na glowce pojawil sie kolor zolty podchodzacy pod rudy, a farbowalam z brazu wiec sobie wyobrazcie;) Wstydzilam sie chodzic z tym kolorem na glowie, wiedzialam jak wyglada. Balam sie ze nie bede przyciagac zainteresowania plcia meska. Ale musialam jakos zacisnac zeby i postanowilam zapomniec o tym co na glowie i skupic sie bardziej na mojej osobowosci. Zaczelam strasznie duzo sie usmiechac do ludzi, to bylo i podswiadomie i nie, poniewaz z reguly w zyciu bym tego nie robila, ale poniewaz wiedizlaam ze juz i tak debilnie wygladam to chcialam nadrobic "czyms innym" Kurcze efekt byl taki ze normalnie faceci lgneli do mnie jak do miodu. Zagadywali do mnie do w kafejce, to na lotnisku to gdzies tam...I tak sie zastanawiam jak to dziala..Bo jak wydaje mi sie ze ladnie wygladam i bardziej skupiam swoja uwage na wygladzie zewnetrznym to jest wielki kij... Tak samo podam przyklad wystroje sie w kiecke na wyjscie itd no moze dwoch panow sie zainteresuje, a gdy ide od niechcenia zakladam zwykly swetr bez dekoltu i wytarte jeansy i w dodatku bardzo malo makijazu, normalnie duze zainteresowanie..to mnie bardzo ciekawi...

Gość czarny kotekPP
ja tez tak mam:Pjak sie wypindrze juz i ide gdzies to małe zainteresowanie, a jak pójde(dokładnie tak jak mówisz w swetrze i wytartych jeansach) to od razu widze wieksze zainteresowanie płci przeciwnej:) a powinno byc odwrotnie:P chyba chodzi o naturalność:)

Gość zuza_lalka_nieduza
No wlasnie ciekawe czy ktos jeszcze tak ma...???

Niestety... Ja wzbudzam zainteresowanie wśród mężczyzn niezależnie od tego, co mam (lub nie mam) na sobie. Wiesz, może działasz na określoną grupę mężczyzn - takich, którzy nie mają zbyt wysokich wymagań wiedząc, że sami nie mają w tym kierunku zbyt wiele do zaoferowania.

Gość sffdfdghfbgbv
a ja mam jeszcze co innego, przed za mąż pójściem powodzenie miałam takie sobie, w sumie jak już miałam chłopaka to był super przystojny, po ślubie jakiś szal, w życiu nie poznałam tylu przystojnych facetów..dziwne to jakieś.. na dodatek jest mnie z 10 kg więcej..być może to samo dowartościowane się tak działa??? kiedyś byłam nieśmiała a teraz mam wszystko w d..ehh

Gość bo to chodzi o to jakie
wrażenie wywieracie! pewna siebie laska na luzie, uśmiechnięta, może nawet w worku po kartoflach być atrakcyjna :)

Gość zuza_lalka_nieduza
no wlasnie ale z tym zoltorudym na glowie to ja nie bylam zbyt pewna siebie, wlasnie bardziej niesmiala