KlauDDynka69 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 Witam! Więc jak w temacie chodzicie na solarium przy stosowaniu Yasminelle? W ulotce co prawda pisze \"jeżeli występuje lub kiedykolwiek wystąpiła ostuda (złotobrązowe plamy barwnikowe, tzw. plamy ciążowe, zwłaszcza na twarzy) Jeżeli tak, należy unikać bezpośredniej ekspozycji na światło słoneczne lub promieniowanie ultrafioletowe.\" Ja co prawda czegoś takiego nie miałam. Tabletki będę dopiero brać od następnego krwawienia, więc moge jeszcze spokojnie miesiąc chodzić. Solarium u mnie dobrze wpływa na cere więc chodzę od czasu do czasu. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przyszla lekarka24 Napisano Kwiecień 10, 2009 ja brałam i normalnie chodzilam na solarium,nic mi sie nie dzialo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość errrtteee Napisano Kwiecień 10, 2009 ty sie o cos pytasz czy oznajmiasz że mozesz chodzić?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KlauDDynka69 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 pytam sie ;] przecież napisałam, że przez miesiąc jeszcze mogę chodzić bez obaw bo biorę od następnego cyklu i zastanawiam się co dalej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość joojjj Napisano Kwiecień 11, 2009 chodź spokojnie chyba że zauważysz że pojawiają się plamy czy nierówna `opalenizna to przestań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach