Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moje miasto a w nim

Kto nie śpi teraz? Pisać!

Polecane posty

Gość J.D
ciekawe typy można spotkać

Gość Moje miasto a w nim
Na uczelni zaciska sie na mnie petla. Niedawno straciłem prace. Moja dziewczyna... cholera, ja naprawde ja kochałem, zrobiła cos, czego nie moge wybaczyc. Z tego wszystkiego kupiłem sobie dwa miesiace temu motocykl... niedrogą yamahę. Nowa pasja. Nie wiem co jest.... ale chyba coś we mnię pękło.

Gość J.D
ja już jestem na nim od przeszło dwóch lat;tylko sobie zmieniam nicki.

Moje miasto a w nim, widocznie nie byla Ciebie warta... wiem ze mi latwo mowic, ale zobaczysz za jakis czas przyznasz mi racje... fajnie ze kupiles motor (kocham :p) jakas nowa pasja, rozumiem? przynajmiej sie czyms zajmiesz, nie bedziesz myslal, a na uczelni jakos to bedzie, zobaczysz ze sobie poradzies :)

Gość Moje miasto a w nim
Teraz nie chce jej znać. Wsiadam i jade przed siebie. Ale przed rzeczywistością się nie da uciec. Wracam do pustych ścian, dwóch kaktusów, kilku słowników, potarganych dżinsów, kufla po piwie, w którym robie sobie herbatę, usmiechu gdy dzwoni telefon, żalu, gdy nadchodzi noc i ...zapachu benzyny. :(

Gość J.D
janek zawsze znajdziesz na kafe jakiś ciekawy temat a wrazie braku załozysz sam

Ok od poniedzałku zmieniam nick i bede zaglądał tu systematycznie czy ty teraz uzywasz JD czy to przelotny dziśiejszy nick ??

Moje miasto a w nim, wiem jak to jest... napewno tesknisz, jak jestes wro ludzi, czy jezdzisz akurat jamaszka to o tym nie myslisz, ale gdy nadchodzi ta chwila gdy zostajesz sam.... jest ciezko... ciezko jak cholera! ale dasz sobie rade... zobaczysz...

Gość Moje miasto a w nim
Czesto chodze po warszawskiej Starówce. Jest tam mnóstwo gołębi. Nie obchodzą mnie wcale, są mi zbędne i obce... ale z drugiej strony, jestem gotowy pochylić się nad każdym z nich, gdyby działa się któremuś krzywda. Podobnie jest z ludźmi... choć ręki nikt pierwszy wyciągnąć nie chce. Mieliscie tak kiedys?

Gość Moje miasto a w nim
Każdy piękny i uśmiechnięty na zawołanie, gdy na dworze plus 30 po obiedzie w modnej restauracji; czy oni mogą być szczęsliwi? Czy to tylko gra??

Gość J.D
ja wyciągam rękę pierwsza choć akurat nie do gołębi bo ich u mnie nie ma,zajmuję się bezdomnymi zwierzętami

moje miasto, ja mam tak... wpadam w taki cholerny nastroj, ze wszystko mi obojetne co bedzie sie dzialo itp... ale pamietaj: chocby nie wiadomo ile padal deszcz, po deszczu zawsze wychodzi slonce! musisz sie trzymac!

Naga a po trzęsieniu ziemi co przychodzi bo we Włoszach przyszło kolejne

Gość Moje miasto a w nim
Nie muszę kopiować. Popatrz prosto za okno, może ujrzysz czyjes biedne, zbuntowane, wilcze oczy, które szukają ciepła. Może to nie ciepło, moze to chłód, który oddaja lodowce... ocieplenie nadchodzi. Szkoda, ze nie w ludzkich sercach.

Gość J.D
po trzęsieniu przyjdzie walec i wyrówna....niestety