Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andrzejz

***JESTEŚ SAMOTNA, MASZ około 41 LAT POPISZMY DO SIEBIE***

Polecane posty

;-)Witam wszystkie samotne kobiety Mam 56 lat,jestem stanu wolnego.Mieszkam sam w Poznaniu , w dużym mieszkaniu, może popiszemy do siebie?A może ?...razem zamieszkamy na złe i na dobre ?Lubicie samotnosc? ja nie... Korzystąjąc z okazji Wszyskim życzę szczęśliwych Wesołych Świąt :-)

Gość tujka
w zyciu jestem sama,w papierach mam męża,rodzine ze chocho,dalej chcesz pisać?

Gość dzięęę dybry
alles se stopke czasnal:P;) ja juz od dawna zajeta jestem, co jednak- w zaistnialych okolicznosciach- nie przeszkadza zyczyc Ci Wesolych Swiąt!!! :D🖐️

Gość sorrki666
około 41 LAT ;)) mam 39 ;)) i nie zwiazalabym sie z toba masz 56 lat;))

Gość kddkdk
Faceci to mają wymagania. Czyli chcesz mieć kobietę 15 lat młodszą. Sorry, ja mam 40-tke, ale 56 facet jest dla mnie jak wujcio.

Gość czredziestolatka
poszukaj wśród trzydziestek, my czterdziestolatki nie jesteśmy zainteresowane

...a jeśli odkryłem kamień filozoficzny? :-), posiadłem wiedzę co robic, byśmy oboje wyglądali i byli sprawni jak 30 latkowie???? Wyglądam na około 40 lat...a proces dopiero się zaczął.

Gość 40 latkaaaaaaaaaaaaaaa
napisz w anoksie ze bedziesz sponsorem to chetne 20 latki przyleca;))

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
"koło 41 LAT"

Gość tamarkka
w klubie seniorów coś poszukaj

Gość czredziestolatka
piszę poważnie rozejrzyj się za rówiesnicą, jest wiele pięknych, młodziej o 10 lat wyglądających pięćdziesięciolatek inna sprawa jeżeli chcesz mieć dzieci wtedy szukaj desperatki

...nie muszę szukac desperatki :-), wiem ,ze podobam się kobietom około 40 letnim ...szukam już tylko tej własciwej-mojej prawdziwej połóweczki.

Gość czredziestolatka
życzę Ci świątecznie żebyś skoro szukasz drugiej połówki zrewidował te swoje "widełki wiekowe" - zwiększysz szanse na szczęśliwe życie znam takiego, który celował tak jak ty a zauroczyla go rówieśnica i przy niej młodsze nie miały szans pięziesięcioletnia zadbana kobieta też jest atrakcyjna, ma ładne ciało, lubi seks i przede wszystkim nadaje na tych samych falach co ty - nie przeocz jej powodzenia

Gość czredziestolatka
to wszystko tłumaczy, jeżeli kumple mają tak młode kobiety to ty absolutnie nie możesz być gorszy musisz być lepszy jeszcze raz powodzenia

...poza tym posiadając możliwości 30 latka idąc w góry mam 50 latkę nosic na plecach? ja tam wolę gonito :-)

Gość czredziestolatka
po pierwsze np ja mam 39 a czuję się na 30 lat więc nie tylko facetów to dotyczy po drugie po górach smigam lepiej niz niejedna dwudziestolatka typ kanapowiec po trzecie to faktycznie fundament szczęsliwego związku - jak szybko kto łazi po górach REWIDUJ!

Gość ajmaajma
andrzejz :-)( ja mam 43 i na takiego starego bym nie spojrzała

Poezja-Janusz Wolak "Podróże" Jak Ikar chcesz polecieć gdzieś, W podniebnych szlaków srebrną dal, Chcesz się na skrzydłach w górę wznieść, Powietrze ciąć jak ostra stal. Więc pofruniemy razem gdzieś, Słońce ogrzeje skrzydeł szal, Lecz nie leć wyżej, dobrze wiesz, Bo znajdziesz grób swój, pośród fal..... Popłynąć chcesz jak Jazon gdzieś, Po najpiękniejszą runa nić, Do serca swego mapę weź, By przed pościgiem Nawę skryć. Więc popłyniemy razem gdzieś, Żagle napełni nocny szkwał, Lecz nie płyń dalej, dobrze wiesz, Bo znajdziesz grób swój, pośród skał..... Na karym koniu chciałbyś gnać, By galop rozwiał grzywy włos, W swe nozdrza wiatr z nad lasu brać, Jak wodze w ręce trzymać los. Więc jedźmy gonić echo gdzieś, Bladego świtu witać śpiew, Lecz nie jedź dalej, dobrze wiesz, Bo znajdziesz grób swój, pośród drzew..... Nowy Targ 2003.03.19. Janusz Wolak

Gość kdkdkd
Są, tylko nie są zainteresowane. I nikt tu nie narzeka, tylko tłumaczy ci, że jesteś lekko bez szans. No chyba że oprócz tego "dużego mieszkania" opiszesz swojej inne aktywa, to się jakaś chętna na sponsoring znajdzie.