Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

I wanna be perfect

Wiosna! Czas na zmiany!!!!

Polecane posty

Czy jest tu ktos kto chce zmienic swoj styl zycia? wprowadzic zdrowy styl zywienia i wprowadzic duzo cwiczen w swoj harmonogram dnia? Czy jest tu ktos ma duza sile woli i chce nia zarazic innych? Zapraszam wszystkie osoby, bez wzgledu na wage i wiek:)

Chętnie;) U mnie dziś na wadze 54 .. ehh tak to jest tak się gotuje i piecze ciasta na święta:O Wzrost 170cm. Cel podobnie jak autorka 50kg. Do zrzucenia 4 kg. Czas- 4 tygodnie;) Dieta- MŻ, WR .

Bede na tym topiku na pewno do momentu aż nie zobacze upragnionych 50 kg:) dodatkowo chcę maksymalnie ujędrnić ciało, w tym m.in pupę żeby bez skrepowania w lato wyskoczyć w stringach:P:P:P:P ;) (od stroju kąpielowego) dlatego od dziś mniej żarcia i minimum 60 min dziennie na rowerze stacjonarnym;) A Ty jaki masz plan?

tez mniej zarcia. Calkowicie wyrzucic slodycze, musze wziac przyklad z mojego chlopaka i nie jesc w ogole slodyczy. Niestety nie mam rowerka stacjonarnego, ale bede w domu cwiczyc, chodzic na basen , na normalny rower i moze kiedys sie przekonam do biegania

Gość Ol_ol
I wanna be perfect-> dolaczam sie do topicu:) dziewczyny Wy jestescie szczuple..57kg przy 170 ? to jest ok..no ale zalezy jak Wy sie czujecie-to jest najwazniejsze... ja mam 160.. i zazwyczaj wazylam 54kg. byl czas ze doszlam do 56 i zaczelam diete 1000 kcal- i tak zeszlam do 47 kg. a potem prztylam do..... 60 kg;/ teraz waze ok 54kg tak jak zazwyczaj wazylam.. i chce tez dojsc najpierw do 50 kg.. a potem jeszcze zgubic te 3 tak zeby bylo 47- marzenie :) ale do spelnienia jesli tylko sie wezme w garsc. zamierzam stosowac diete nielacznia + jesc ok1000 kcal + cwiczyc na orbitreku.

Hej jak tam Kobietki? U mnie dziś na wadze zamiast 54 to 52, 9 huuuuuuurrrrra :D Zaraz zrobię jakies sniadanko.. tak mysle czy nie zjesc rano sernika... A jak u Was?

Gość te verde unplugged
serdecznie wspolczuje tym, ktore maja zamiar lubic siebie dopiero po zrzuceniu kilogramow i cellulitu

Gość te verde unplugged
juz widze te Twoje faldki :classic_cool:

jak nie masz nic madrego do napisania na tym topicu to prosze Cie grzecznie zebys go nie zasmiecal. Kazdy jest inny i kazdy ma inne priorytety. Ja chce byc chuda i wysportowana a co za tym idzie zdrowsza

Gość te verde unplugged
no juz ide chouda = zdrowsza :D:D:D

ja od dziś zaczynam sie całkowicie zdrowo odżywiac :) nie mam do zrzucenia kilogramów ale zawsze moge Cię dopingować. Mi też bedzie ciezko ale to dla własnego dobra :) Niestety bieganie i inne cwiczenia obciazajace stawy odpadają :( ale w niedziele kupie sobie roleczki i bede smigac ;)

a ja zjadłam 2 kiwi i pomarańcze ja nie mogłam nic spozyc przez swieta bo byłam zatruta tak że plackiem lezałam i nie mogłam sie ruszać. no i dziś pewnie beda same warzywka i owoce tak na oczyszczenie bo widocznie zołądek sie na mnie obraził :) a jak Tobie swieta minely, zajadałas pysznie ? :)

U mnie na wadze równe 53 kg ;) wiec po swietach, uwaga -1kg :D Super! a od teraz DIETA!:D jeszcze tylko 3 kg i daje sobie 3 tyg na te zbede kilogrami:D

halo, jest tu ktoś? U mnie dzisiaj już 52,5 ;) a właśnie zjadłam 3 małe kanapki z piecoznym karczkiem i jedna z szynką;) A Wy jak tam? Ja się zaraz biorę za sprzątanie;)