Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kissssss

Schudne jak sie bedetak odzywiała ??

Polecane posty

Bede jadła co 2.5 godziny małe porcje nie do syta....pierwszy moj posiłek o godzinie 10.00....ostatnio o 17.30 . potem przed snem nic...ewentualnie jakieś małe jabłuszko gdybym był bardzo głodna....bede piła tylko wode....duzo wody niegazowanej. pozatym biore spalacz tłuszczu w kapsulkach....energy term. Jak myslicie schudne w ten sposób prowadzac zycie codziennie ?? bardzo mi zalezy na schudnieciu.....mam 171 cm wzrostu i warze 68 kg

Gość buahahahahaha
...skoro waRZysz to ni choooja nie schudniesz...rany co za debilka

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
rano zjadaj normalne sniadanie po poludniu normalny obiad i wieczorem normalna kolacje.sek tym zeby sie nie obzerac!1 posilem masz jesc kolo 8 rano kolejny ok 12 a ostatni o 17,17;30.ja zjadalam jak sie odchudzalam rano 1 kapke obiad wedlug uznania,a na kolaje tez 1 kanapke.w miedzyczasie mozesz zjesc trodzke slodyczy i owocow to ci nie zaszkodzi.aha i pij duzo wody niegazowanej!

I schudne w ten sposób?? Juz probowałam odchudzania ale jestem miłosniczka jedzenia i ciezko było ale terraz mam motywacje...

jak ja przy moim trybie zycia gdzie nie chodze bo jestem niepelnosprawna-schudlam to ty tym bardziej schudniesz!glowa do gory!

Gość A wiesz jak ja schudłam
Jedząc to co lubie :) Tak to nie żart, nie jakieś dietki cud czy coś tam Po prostu trzymaj się zasad ok. 8.00 - 9.00 śniadanie - do syta, tak abyś nie była głodna, ale nie możesz się przejadać między 10 - 13 albo 15 - 17 jakiś spacerek, ok 10 km 13 - 15 obiadek, tak samo jak przy śniadaniu 17 - podwieczorek - jabłko, batonik albo jogurcik 18 - 19 kolacja - to samo co przy śniadaniu i obiedzie 10 -13 - jakaś drobna przekąska, nawet co jakiś czas moze być to mała paczka chipsów :) Sekretem jest ruch i posiłki o stałej porze ^^ Wcześniej nie pomagały mi żadnie diety ani nic :/

Nie było, bo byłam przyzwyczajona do podjadania, zycia na szybko, śniadania jadłam kiedyś raz o 7, raz o 11 i niestety na początku było ciężko, ale da się przeżyć :) :D

Nie wiem jak na ciebie podziała, ale mi napewno, w pierwsze 2 tygodnia zrzuciłam ok. 5 -6 kg :)

Aha i jeszcze jedno: nie jedz szybko, jedzenie ma być pewną celebracją, gryź dobrze i popijaj małymi łykami kompotu, albo wody nie gazowanej :D

ja akurat mam smieszny nawyk ale zawsZe taki mialam od malego-ze nigdy podczas jedzenia nie popijalam ale to chyba nie ma wiekszego znaczenia wydaje mi sie.

Gość Woda niegazowana.
Przeciez kurde wiadomo ze NIEGAZOWANA. !!!

Jeste jeszcze taki wynalazek jak woda gazowana ;) są ludzie, którzy non stop jak piją to piją gazowaną :D

Wiesz, ja wtedy miałam 50 kg nadwagi, więc im grubsza jesteś tym szybciej chudniesz jak się zabierasz ;)

jak masz tylko boczki i brzuch to po prostu jedz jak jadlas, tylko cwicz. 6 weidera polecam.