Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

black halo

cwiczcie brzuszki

Polecane posty

Dzisiaj rano wstalam a moj maz ze zdziwieniem powiedzial \"ooo schudlas\". Tak tak, tak !!! Nie schudlam ale poprawila mi sie sylwetka i splaszczyl brzuch. Juz nie wystaje dalej niz piersi a to tylko dzieki temu ze zaczelam cwiczyc brzuszki i lekka dieta. Z talii zeszlo mi 5 cm - oczywiscie to duzo ale nie przy mojej wadze 95 kilo. Przedtem bylo ok. 96. Myslalam, ze zanim zobacze pierwsze efekty to minie z miesiac a tu niespodzianka. Polecam wszystkim robienie brzuszkow i diete nielaczenia. Plaski brzuch poprawia wyglad bardzo szybko.

Gość domciasia
A ile dziennie robiłaś ? ;D

Zaczelam od 50, teraz robie 100, w tym skretne. Nie spodziewalam sie tak szybkich efektow. Poprawilam mi sie sylwetka bo sie troche wyprostowalam. Polecam.

Gość domciasia
A przez jaki okres czasu je robiłaś ... ja robię (czasami ;/) takie ,że się kładę i nogi zgięte w kolanach do góry i hula ... ;p... Trzeba by spróbować ;] ... ja przez poł roku robię "rowerki" i już dawno widz eefekty ;]

Gość którą mam wybrać
ja tam nie muszę brzuszków ćwiczyć, jestem szczupła i brzuch mam płaski i sexy :P

Gość domciasia
ale nie umięśniony ...

Cwicze codziennie od dwoch tygodni, chociaz na poczaku co drugi dzien. Do szostki przymierze sie jak bede w stanie zrobic chociaz 200 brzuszkow. Robilam juz jedno podejscie ale zrezygnowalam po 2 dniu. Kiedys tez robilam jak bylam szczuplejsza i w lepszej kondycji i faktycznie, po 30 dniach naprawde znakomite efekty.

tak tak pomalutku trzeba podchodzic do 6w, to strasznie forsujace cwiczenia, ale efekty sa ogromne, mozna powtarzac cykle, szczerze sie przyznam ze zaczelam 4 dni temu i zakwasy po zimie miałam strasznie, nie moglam sie smiac, ale cos za cos.

No wlasnie wiem, ale chce troche polepszyc kondycje. zwykle brzuszki sa nieco latwiejsze chociaz po niech tez bola miesnie, szczegolnie jak sie dlugo nic nie robilo. Kiedys czytalam, ze duzy brzuch nie zawsze wjest wynikiem duzej ilosci tkanki tluszczowej. U wielu kobiet raczej sa to sflaczale miesnie ale cwiczenia wlasnie to poprawiaja i czesto sie okazuje, ze zadna dieta na to nie pomoze a jedynie cwiczenia. I mysle, ze u mnie tak jest bo mam siedzaca prace. Odkad zrobilam prawo jazdy to ciagle siedze. W samochodzie, w pracy, w domu. Raz na tydzien pojde na basen ale co to da jak glownie wciagam slodycze i siedze? Brzuszki to nieskomplikowane cwiczenie i poprawia wyglad. Niedlugo dorzuce skakanke jak kupie buty bo przy mojej wadze zwykle trampki moga spowodowac problemy z kolanami i kostkami.

Jak bylam nieco wieksze (kiedys wazylam 85) i zbijalam wage, przy robieniu brzuszkow strasznie bolaly mnie plecy nie robilam ich wlasnie z powodu plecow, wiec zaczynalam powoli od 6w i poprzestawalam na 3-4 dniu, wlasnie moj trener tak mi poradzil, pozniej jak juz rozruszalam wszytskie miesnie o wiele latwiej bylo mi robic brzuszki, przysiadly (choc to cwiczenie glownie na kostki o dziwo!) ale ze za cwiczeniami nie przepadam (jestem leniwa) to biore przyjaciółke i zamiast siedziec w domu, chodzimy, po mieście, po sklepach, po parku, wszedzie, w bieganiu nie jestem dobra bo mam duzy biust i mi niewygodnie, poza tym odchudzam sie i nie mam na nic siły, mam zwiodczałaą skore wstydze sie isc na basen, nie wiem teraz czy na jakies zabiegi isc czy co.

Przepraszam, ze dopiero teraz pisze. Ja chodze na basen i mam calkiem jedrna skore ale robie tez regularnie pilling kawowy - swietna sprawa i po paru tygodniach skora wyglada zupelnie inaczej. Kiedys ciagle sina, wewnetrzna strona ud - normalnie tragedia a teraz widze, ze sie troche napina, wyglada duzo lepiej, cellulit znika. Zawijam sie tez raz na tydzien w folie, zwykle w niedziele jak maz idzie z kolegami na bilard i piwo, zeby nikogo nie straszyc tymi mazidlami ;) Przez swieta zauwazylam, pomimo krotkiego okresu cwiczen, ze nie wywalilo mi brzucha po jedzeniu a jak wiadomo swiateczne jedzenie jest dalekie od zdrowego. Wiadomo e tradycyjna salatka jarzynowa jet z ziemniakami, do tego jakas wedlina i chleb = gotowe wzdecia. A teraz dziewne, ale jakos nie wzdleo mie za bardzo i nie musialam paradowac w dresach ;)