Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DurexGirl

Czy jest taki durex

Polecane posty

Gość DurexGirl

hej chciałam się zapytać czy jest taki żel durexa, który bedzie wspomagał doznania? Tzn żeby orgazm był silniejszy niż zwykle?

Gość mi-mo-mu
żel? ... Są prezerwatywy przedłużające stosunek dzięki czemu jest on większy i "bardziej doznaniowy" ale żele są tylko do stymulacji o ile mi wiadomo ...

Gość chodzi Ci o ten z serii play
kupilam niedawno tez zel, jest w czerwonym opakowniu, napisali na nim ze "wspomaga doznania"...bujda na kolkach...okazal sie kolejnym bublem, strasznie sie klei, ma sztuczny, chemiczny smak i zapach i wcale nie spelnia swojej funkcji...ani ja, ani moj facet nie poczulismy zadnych dodatkowych doznan...jedynym plusem jest to, ze nawilza, ale przeciez mial spelniac inna funkcje...ponoc ten jest i tak najlepszy z tej calej serii, bo zielony podobno powoduje pieczenie, a niebieski dziala jakby go w ogole nie bylo.

Gość mi-mo-mu
Kochani prawda jest taka że to co na opakowaniu to tylko na opakowaniu :) Nie idźcie w jakieś chemikalia tylko sruuu do książek albo odkurzyć własną pomysłowość i do działania :) Sex sam w sobie jest piękną czynnością!!

Gość Kocyk
Prezerwatywy które z zasady mają zwiększac doznania sa po prostu okropne.Wszelkie wypustki,prążki uniemozliwiają mi po prostu seks,bo tak bardzo boli.A najgorsze są te przedłużające stosunek...gdyby był jeszcze dłuższy to chyba umarłabym z nudów. A żele mają tą przewagę,że dają poślizg i tylko na to mozna liczyć kupując taki zel,choćby pisali,że zwiększa doznania.Polecam Durexa w dużej fioletowej butli,do seksu i masażu.

Gość
zel jest fajny ten 2w1 do masazu taki fioletowy, takie lakkie mrowienie wywoluje a jak ci sie marza doznania to sobie hiszpanska musze kup ;p

Gość kayyyyyyyyyyyyyyyyyyq
durex play niebieski jest spoko:) A jeśli chodzi o prezerwatywy to wzmacniają doznania durex pleasuremax:)