Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka emm

Córka na sprzedaż

Polecane posty

Gość taka emm

Mieszkam w domku jednorodzinnym z mamą , pełnoletnią i uczącą się siostrą, oraz moją półtoraroczną córką ( jestem samotną matką). W tym samym domu mieszkają także rodzice mojego ojca,którzy są włascicielami domu. Postanowili sprzedać ten dom razem z nami.... Chcą żeby ktoś kupił ten dom, pojawi się wtedy nowy właściciel a my staniemy się lokatorami,których mozna wykopać w kązdej chwili. Dodam ,że dom należał do niedawna do mojego ojca, przepisał go ze wzgędu na zbliżający się rozwód z moją mamą. Czym mają prawo nas sprzedać?? Czy mozliwe jest,że skończymy na ulicy\?? Proszę Was o rady !!!

Gość k uttwa nae u
zadzwoń do Interwencji.. oni tam lubią takie chwytliwe tytuły.. dogadacie się jakoś

Gość DR PSYCHOL
moga was sprzedac i pozniej wypozyczac za kilka zlotych

Gość teoretycznie mogą sprzedać
dom ale nie sądzę, żeby znalazł się kupiec na dom z lokatorami, no chyba, że cena bedzie super atrakcyjna. Na ulicę nikt was nie wyrzuci, nowy właściciel musiałby zapewnić wam nowy lokal o takim samym standardzie :) nawiasem mówiąc fajnych masz dziadków :P:P:P

Gość teoretycznie mogą sprzedać
a najlepiej wybierz sie po poradę do adwokata :)

Gość taka emm
No mam taką nadzieję,że nie zostaniemy z niczym bo to by było chyba chore. a dom z tego co wiem ma kosztować polowę sumy mniej