Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Helunia

Termin grudzień 2009

Polecane posty

Witam wszystkie przyszle mamusie. Wlasnie jestem w 7 tyg ciazy i zapraszam wszytkie kobietki ktore maja termin na grudzien 2009 do wspierania sie wzajemnie i wymiany swoich spostrzezen.

Oooo! Gratuluję!!! Tak bardzo czekałam na ten topik :) Pozdrowienia od grudniowki 2008!!! Zyczę duzo radosci :)

O Witam! Widze ze Wojtus urodzil sie 1 grudnia. Ja tez mam termin na 1 tylko rok pozniej . Pozdrawiam!

Tym bardziej mi miło :) Ja mialam termin na drugi dzien Swiat Bozego Narodzenia :P Dzieciaki płataja figle!!! Życze zdrówka i zeby wszystko dobrze sie potoczyło :) Żeby dolegliwosci nie doskwierały zbyt mocno, ... a poźniej lekkiego porodu i wiele radosci z macierzynstwa :P Teraz beda mi wszystkie zazdroscily, że jako pierwsza powitałam Was na tym topiku :P:P:P Pozdrawiam ;)

Dzieki Kefirek! Na szczescie nie mam zadnych mdlosci i wszystko jest ok. Troche teraz placzliwa sie zrobilam i marudna ale to chyba z tesknoty za Polska bo mieszkam w UK. Od samego poczatku ciazy dopadla mnie tak wielka nostalgia ze jak jestem w UK 3 lata to jeszcze tak bardzo nie tesknilam. Tez moze z obawy o maluszka bo za 1,5 tyg zacznie sie 3 miesiac a angielscy lekarze nawet badan mi zadnych jeszcze nie zrobili. Jedynie dali mi milion ulotek i czekaj babo w domu na zbawienie. Nie wiem jak to w Polsce by bylo w 7 tyg ciazy czy tak samo czy juz powinnam miec zrobione badania.

U nasna topiku sa tez dziewczyny w takiej sytuacji jak ty i z tego co pamietam, w UK wlasnie tak postepuja z kobitkami w ciazy, czyli "lajtowo". W Polsce mialabys juz pierwsze USG - serduszko juz puka :) i załozoną karte ciązy. Jesli chodzi o badania, to ginekolodzy maja rózna politykę. Nie masz mdlosci, za to sredni nastroj - to przejdzie, jak nabierzesz sil witalnych w II trymestrze! :) Głowa do góry - na pewno spotkasz tu wiele dziewczyn z podobnymi zmartwieniami - swiat na tym forum jest bardzo mały :)

Nastrój to mam fatalny! Od kilku dni nic tylko placze z byle powodu ktore dla mnie wydaja sie kosmiczne. A jak to u Was bylo z brzuszkiem i z kilogramami? Zauwazylam ze troszke tluszczyku mi przybylo na brzuchu i boczkach a sam brzuch moze troche robi sie twardy. Martwie sie o te badania i o to ze nie zmieszcze sie w sukienke. Slub mamy za miesiac i na szczescie jedziemy 1 maja do Polski. Sukienka gotowa wisi w szafie i czeka a ja tu tluszczykiem zaczynam obrastac chodz na wadze tego nie widac...no moze 1 kg wiecej.

Gość wikikikikiki
termin 10.12.09r gratuluję innym grudniowym

Witajcie. W zeszlym roku bylam na topiku termin czerwiec 2008 i wlasnie w czerwcu urodzilam pieknego chlopca ktory obecnie ma 10 miesiecy. A teraz znowu jestem w ciazy. Termin mam n agrudzien. Witajcie! Przy okazji mam pytanie. Czy ktoras z Was jest w ciazy i jednoczesnie karmi piersia? Pozdrawiam :)