Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samamam22

czy kobieta ktora ma dziecko nie ma szans na normalne zycie?

Polecane posty

Gość samamam22

Mam 22 lata i 2 letnia corke.Jestem zadbana ,dosyc ladna kobietka mam faceta(ojca dziecka) nie meza- i pewnie juz nim nie bedzie .Zastanwia mnie czy jakbysmy sie rozstali mialabym szanse poznac faceta ktory pokchal by mnie i moje dziecko??

Równolegle leci podobny temat, tylko z punktu widzenia niedoszlego amanta :-O Wedlug niego, nie, nie masz :-(

Gość kreatura....
dla potencjalnego amanta jestes ...ze tak powiem..."wybrakowany towar"...

Gość Nie widze duzych szans
Dziewczyno powiedz mi co z tego ze dowartosciuja Cie inne dziewczyny, ktore same wpadly w mlodym wieku? Rownie dobrze ja moge Ci napisac ze moglbym sie pokochac z dzieckiem , ale tak naprawde tak nie jest. Jest tu pelno pocieszaczy ktory beda pisac ze dziecko nie jest przeszkoda ale pisac mozna rozne rzeczy. A od gadania (pisania) do czynow daleka droga wiec wedlug mnie ten topic jest bez sensu.

Gość Czarne Diabełe
Tak miałabyś ale to trudne bo komplikuje życie , o ile ojciec dziecka nie umarł to może być potem problemem , ludzie mają taką jakąś dziwną manierę że potrafią sobie "przypomnieć" o dziecku i odwiedziny "drugiego" tatusia zapewniają dużo rozrywki. Dziecko to odpowiedzialność a wychowywanie cudzego dziecka musi być dobrze przemyślane .