Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 11, 2009 to mnie czeka w drugiej połowie tego roku za dużo jak na moje wątłe barki :O liczę na Wasze wsparcie psychiczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lusesita starczaczka Napisano Kwiecień 11, 2009 :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 11, 2009 wcale nie staraczka :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość likto Napisano Kwiecień 11, 2009 jakos tez cie nie widze wsrod staraczek:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Little_Miss_Trouble 0 Napisano Kwiecień 11, 2009 nie staraczka tylko starczaczka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 11, 2009 nie mam problemu z zajściem w ciążę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 11, 2009 dlaczego skupiacie się na dziecku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość może udzielisz parę wskazówe Napisano Kwiecień 11, 2009 staraczkom jak nalezy zajśc w ciążę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Little_Miss_Trouble 0 Napisano Kwiecień 11, 2009 tak to juz jest - dziecko zawsze skupia na sobie cala uwage Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bobki i fasolki Napisano Kwiecień 11, 2009 to temat numer 1 na kafe więc co sie dziwisz?:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 11, 2009 :D dodam iż nie jestem pierwszej młodości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość masz koło 40tki Napisano Kwiecień 11, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 11, 2009 38 nie ma na co czekać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lusia wpadłas Napisano Kwiecień 11, 2009 czy to dziecko Twojego faceta? i co na to Twoja córka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoa 1 Napisano Kwiecień 11, 2009 Lusi zdecydowałaś się jednak na przeprowadzkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 11, 2009 jeszcze nie zaszłam ;) córka? bardzo chciałaby mieć rodzeństwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 11, 2009 marzenna chyba tak, biję się z myślami ale w razie czego mam gdzie wracać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fajnie masz Napisano Kwiecień 11, 2009 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perła. 0 Napisano Kwiecień 11, 2009 Wydedukowałam (chyba słusznie), że przeprowadzisz się do mojego miasta. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestes gupia Napisano Kwiecień 11, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 11, 2009 nie Perełko :D zostaję w stolicy tego byłoby za dużo na raz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość po co ci dziecko na stare lata Napisano Kwiecień 11, 2009 ??:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perła. 0 Napisano Kwiecień 11, 2009 Szkoda. :( Z juz się zdążyłam ucieszyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 11, 2009 zawsze chciałam mieć dwoje dzieci :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoa 1 Napisano Kwiecień 11, 2009 na pewno będzie dobrze. Zmiany też bywają fajne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach