Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co z nim

czy to normalne jest

Polecane posty

Gość co z nim

jedlismy pizze mój mąż wzioł mój sos (kazdy ma swój)powiedziałam mu zeby nie jadł mojego a on na to ze juz nie ma ochoty na jedzenie ja powiedziałam ze ja tez juz nie kazał mi zabrac pizze a ja powiedziałam to wywal ją zabrał sie i poszedł do samochodu w garazu i tam spi lub lezy tylko czesto o byle co stwarza taki problem i sie zabiera albo do piwnicy lub gdzie indziej szczerze to mam dosc jest u nas matka moja i to widzi wszystko a najbardziej szkoda mi córki.Dlaczego mam takie spieprzone zycie ,świeta kolejne spedze rycząc.

Gość denerwuje go
Twoja matka

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzv
nie rozumiem CIę:O

masz na srane w bani? albo oboje macie zeby sie kłocic o takie g*wno a Ty tez z tym sosem wyskoczyłas tu jest twoja wina wiec po co ryczysz? wkurzył sie bo sie zachowałas jak dziecko

bo kto to w wielkim tygodniu w wielką sobote jada pizzę gdybys przygotowała cos dobrego w domu to nie byloby konflikti na pewno sos byłby dla wszystkich

Gość taka_se_o
a pamiętasz może, że jest coś takiego jak przecinki i kropki? strasznie źle sie czyta to co piszesz...

Gość co z nim
jesli cos pisze szybko na necie to nie zwracam szczególnej uwagi na błędy moze i mam na srane tak jak ktoś napisał mam 31 lat on 32 nie jestesmy dziecmi on miał za soba próbe sam dlatego rycze bo nie wiem co mnie czeka jutro małolatom dziekuje za komentarze.

Gość co z nim
samobójczo

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzv
ale to bez ładu i składu co piszesz... jakieś urwane zdania (nawet nie wiadomo gdzie się jedno kończy a drugie zaczyna) najlepiej zacząć od początku, po woli opisać sytuację, tak aby osoby nie w temacie coś zrozumiały

dziewczyno to wez sie uspokój i nie pisz tutaj tylko idz i z nim porozmawiaj wiesz ze jak tak dalej pojdzie to moze byc coraz gorzej

Gość co z nim
leczył sie dwa lata temu po tej próbie nieudanej,ale krótko jakieś 2 miesiace .Wydawało się że juz wszystko jest ok, ale coraz częściej takie rzeczy się dzieją .Wystarczy ze cos powiem, lub sie spytam to juz jest problem. On nie chce gadac ok rozumiem jesli nie ma ochoty na rozmowe ale ja tez mam swoje nerwy i czasmi mnie takie rzeczy przerastają boje sie poprostu o to wszystko że cos sobie w koncu zrobi.Na leczenie napewno sie nie zgodzi .

Gość co z nim
o to chodzi ze byłam ,a on mi odpowiedział zebym zamkneła drzwi od samochodu i wyszła albo on wyjdzie i tak w kółko to samo.

albo możecie pójść do poradni małżeńskiej albo po prostu po rozmawiać wyjaśniając sobie swoje problemy...

Gość co z nim
proponowałam mu spotkania w poradni małzenskiej, ale on uwaza ze to nic nie da, mi sie wydaje ze nie mamy aż takich problemów .problem tkwi w nim to on sie zachowuje nienormalnie jak mały chłopiec jaki ojciec mówi przy dziecku ze ma dośc zycia i tak że go nie upilnujemy ,córka i tak wie o co chodzi widzi to ma 10 lat.