Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość broad

Dlaczego faceci boją sie pieknych kobiet?

Polecane posty

Gość broad

Spotkałam super facet, super w moim mniemaniu. Wszytsko ok, pierwsza randka, pocałunki, a potem oświadcza mi, że nie możemy być razem bo jestem za piękna dla niego. Nie żebym sie chwaliła ale z facetami coś jest nie tak. Najpierw biadolicie, że lubicie piękno, jesteście estetami, wzrokowcami. Obrzucacie błotem te bardziej okrągłe.A potem gdy spotykacie w miarę ładną kobietę zwijacie żagle i wiążecie się zazwyczaj z taką przeciętną, z któej wcześniej szydziliście. I kto tu jest hipokrytą?

Gość Czemu skasowano
Bo się boją, że w końcu wybierzesz lepszy od nich model. Lepiej stać na gruncie mniej pięknym ale pewniejszym :P

Gość jdshfshdjfhdjfsjd
musisz byc strasznie nudna i nieciekawa skoro mimo urody facet cie nie chce:D:O🖐️

Gość broad
no co jestem piekna!!przypominam z wyglądu Agate Buzek!!!

Gość jdshfshdjfhdjfsjd
wow tos pieNkna:D

Gość eiwofdxsvxcmlk
"Wszytsko ok, pierwsza randka, pocałunki, a potem oświadcza mi, że nie możemy być razem" jesli powiedzial to zaraz po pocalunku, to moze ci z mordy wali, jak koniowi z dupy?

Gość broad
Problem chyba tkwi nie w e mnie tylko w facecie. Widocznie ma jakiś kompleks niższości, skoro twierdzi, ze nie zasługuje na mnie:(

Gość eiwofdxsvxcmlk
wącham końskie zady wiec wiem co mówie,to nie jest przyjemne:o

Gość Czarne Diabełe
cholera same kosmiczne piękności tu na kafeterii . szok !

Gość gardze spasionymi lochami
oho! grube pasztety juz sie zlecialy :o nawet w swieta nie popuszczą:o DO AUTORKI: faceci to tchórze :classic_cool: "Problem chyba tkwi nie we mnie tylko w facecie. Widocznie ma jakiś kompleks niższości, skoro twierdzi, ze nie zasługuje na mnie:(" A jest obsesyjnie zazdrosny o ciebie??? Od takich to trzeba uciekac jak najdalej:o

ja sie nie boje pięknych kobiet tylko jest takie cos ze piekna kobieta bedzie czesto adorowana przez facetów i moze sobie przebierac dowoli więc to jedyny powód dla którego bym raczej sie nie związał oczywiscie jest na to sposób facet musi zacząc o siebie dbac siłownia itp najbardziej stabilne związki są chyba takie gdzie partnerzy są dobrani na podobnym poziomie urody :)

Gość lisica w pomarańczaach
autorko ten Twoj ksiaze to tchorz z kompleksami

Gość fdgdgf
jarek- ales dowalił :D

Gość Czarne Diabełe
Jak jesteś piękna to biorę możesz być nawet złośliwa i strzelać fochy trzy razy w tygodniu.