Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rooozbitaaa

Ja rozbita...on zonaty...!!!

Polecane posty

Gość Sabraa
Kawał skurczybyka... Ciekawe czy gdyby jego żona usłyszała jak on mówi że w ich małżeństwie nie ma miłości to czy nie byłby jej przykro, bo coś mi intuicja mówi, że on kłamie. Kiedyś miałam podobną sytuację i facet opowiadał mi, że w jego związku miłość się wypaliła i że są ze sobą z przyzwyczajenia i że zerwie z nią. Uwierzyłam. Jak się potem okazało nigdy z nią nie zerwał a dziewczyna nie wiedziała nic o "wypalonej miłości" ani o jego romansie. Pieprzony egoista. Nie chcę go już na oczy widzieć.

Gość dont worrr98
standardowe teksty facetów zeby zyskac kochanke.. dziewczyna jest po porodzie a po porodzie przez pewien czas nie wolno sie kochac wiec pewnie ma ochote inna podupczyc.. smutne ale prawdziwe

Gość to tylko ja a a a
niestety tez tak uwazam, facetowi brakuje seksu i chce sobie znalezc cos na boku, co za palant zeby tak obcesowo jeszcze cie podrywac i slac smsy z wlasnego telefonu

Gość Sabraa
To fakt... kobieta zbliżając się do terminu porodu traci ochotę na seks, a po porodzie 3 m-ce nie może uprawiać seksu (rana po naciętym kroczu). Oprócz tego ona przytyła, stała się mniej atrakcyjna a ten dupek zamiast pomóc jej wrócić do równowagi już szuka gdzie by tu tego swojego wacka wepchnąć. Nie daj się złapać na te jego gadki szmatki, faktycznie zadziwiające jest to że chyba każdy facet gada takie same rzeczy...

Gość dont worrr98
niektorzy facecie to chuje...ja znam przypadek w którym facet na pozór wporzadku kochajacy dbajacy itd.. a dwa tygodnie po WLASNYM ślubie polazł z kumplami do burdelu ;/

Gość rooozbitaaa
Pewnie macie racje ze to kawal skurwiela ale mam do niego slabosc.Przyjechal rano i spedzilismy super dzien jak przyjaciele.Prosil bysmy nie rozmawiali dzis o jego rodzinie, zabral mnie na romantyczny spacer, pozniej do super kawiarenki...bylo cudownie Pozegnanie nie bylo juz przyjacielskie...jego dotyk tak na mnie dziala...chyba wymiekam... A moze to rzeczywiscie milosc tylko czy mamy do niej prawo???

Z pewnoscia to kawal s..., a Ty szukasz tylko wymowki (slabosc), zeby usprawiedliwic swoje mu ulegniecie (\"bo on tak nalegal...\", \"bo nie odpuszczal\"). \" to rzeczywiscie milosc tylko czy mamy do niej prawo???\" W tym wieku powinnas wiedziec, ze po tak krotkiej znajomosci moze zrodzic sie co najwyzej zakochanie. Nie milosc. I nie. NIE MACIE DO NIEJ PRAWA. Najpierw trzeba zalatwic zalegle sprawy - to znaczy... istnieje jeszcze jakas zona. Z malym dzieckiem. Pamietasz...? A moze chcialabys byc na jej miejscu...? Pocalunki ukrywane latami, by zona sie nie dowiedziala... obawa, czy facet jest Ci wierny, bo skoro raz dazyl do zdrady bez mrugniecia okiem, nie zawaha sie przed tym i kolejnym razem... Samotne swieta, ktore on spedzi z rodzina... Wyrzuty sumienia... zmarnowane lata... To wszystko moze byc Twoje.

Gość z drugiej strony ja
Rozbita....Posłuchaj. Nie oceniam. Pokażę Ci fakty. Ja byłam taką żoną właśnie jak jego żona. Dziś składam pozew z orzekaniem winy. Kolejne laski exa zostały kopane przez niego bardzo szybko. Teraz jest następna, też mężatka. Ale mnie to już nie rusza. Ex też opowiadał, jak mu źle, jak nie ma miłości. W domu gadał co innego. Ja siedziałam , prałam, sprzątałam, zajmowałam się dziećmi, pracowałam, a on szukał wrażeń. Jak mu pasowało, to ujawniał,. że żonaty i z dziećmi, jak nie pasowało rżnął kawalera. Taki się nie zmienia. Nie myśl, że przy Tobie się zmieni. O nie. Szuka wrażeń, a w małżeństwie mu zaczęło być nudno i ciasno. Bo dzieci płaczą, bo żona ma okres, albo w połogu. Bo zmęczona.... Nie wpuść się w bagno!

Gość rooozbitaaa
Wlasnie skonczylam rozmawiac z nim przez telefon,jest w pracy a ja koncze urlop w czwartek-powiedzial ze bez wzgledu na to czy tego chce czy nie on i tak juz zdecydowal i wyprowadza sie w weekend z domu.Ma zamieszkac narazie u kolegi a potem czegos szukac Co on wyprawia?

Gość bnnnnnnnnnnnnnnnnn
pewnie ze moze sie zdarzyc milosc i facet zostawi zone z malym dzieckiem, malo razy tak bylo? tylko ze to dziwne by po tak krotkim czasie...... jakie on dziwny jest... moze wie ze potem zona na pewno go przyjmnie z powrotem? moze juz to robil?

Gość łeeeeeeeeee
prowokacją zajechało

Gość mas111
Przerwi to zanim zaangażujesz się uczuciowo! Bo to ,że nie chcesz być jego kochanką nie znaczy, że nią nie zostaniesz. Kiedy u kobiety zaczyna sie miłość kończą sie wszelkie zasady!

Gość no ciekawa historyjka
moze chłopak sie rzeczywiscie zakochal ale chyba jednak chce mu sie ruchac i zrobni wszystko tzn powie wszystko zeby to osiagnac

Gość mas111
Znam te teksty i zachowanie. Za chwile powie Ci, że jesteś jego ideałem potem,ze tylko Ciebie pragnie. Byłam z żonatym facetem i to sie tak zaczyna czarujące uśmiechy, przenikliwe spojrzenia,miłe słowa. Uciekaj póki możesz!

Nie oceniajcie go tak źle. on teraz jest naprawdę szczerze zakochany :) rozbitaa-> trzymając dystans dobrze robisz ale chyba już popłynęłaś.

Gość ej ty mas ty sie lepiej nie wy
wypowiadaj dziweczko od siedmiu bolesci, idz szukaj kolejnego zonatego dzieciatego

Gość o ja pierdziu co za wariatka
pewnie teraz sie z nim gzi

Nie daj się uwieść, ten związek przyniesie Ci mnóstwo problemów, nie mówiąc o wyrzutach sumienia względem jego rodziny.

Gość ehh to samo
uciekaj dziewczyno! jestem po rozstaniu(3 dni) z takim kolesiem , identyczna syt jak i u ciebie. Odszedl od zony , minelo pol roku a on mi oswiadcza ze jednak kocha ex zone , w ryj dac to malo! teraz stara sie o nia i skamle pod jej drzwiami, a ja rycze i jest mi siebie zal ze bylam taka idiotka! nie popelnij tego bledu!

Gość ehh to samo
pewnie on a wroci do niego by mi zrobic na zlosc ,ja juz nawet nie mam sily ryczec przez ta swoja glupote zmarnowalam kilka lat zycia przez tego debila ! nie wydaruje sobie tego nigdy ! nigdy! po co ja sie na to godzilam , on sie od niej wyprowadzil po kilku miesiacach wzial rozwod, nigdy juz zadnemu nie uwierze dranie pipeprzone!

Gość rooozbitaaa
No tak...mowic mozna wszystko, zobaczymy co zrobi tyle tylko ze ja chyba nie chce z nim romansowac...zalezy mi na nim eh zagmatwane to wszystko To prawda ze cos tam we mnie poruszyl calujac mnie i przytulajac ale czy ja naprawde go chce-co mi po kolesiu ktory chce zostawic kobiete z malutkim dzieckiem, poza tym za szybko to wszystko sie dzieje, mam wrazenie ze on nie chce mi dac nawet odrobiny czasu na przemyslenie-ciagle wysyla sms-y-jestem juz tym zmeczona Szkoda mi tej znajomosci ale chyba nie mam wyjscia i musze to ostro przeciac Cholera ja to mam pecha do facetow ale stare przyslowie mowi by nie budowac swojego szczescia(???) na nieszczesciu innych W czwartek po pracy powaznie z nim pogadam bo przez telefon to chyba tak nie bardzo

Gość v v v
to przyslowie jest durne :P ale tu sie zgadzam, koles tak szybko wszystko robi, pewnie seksu mu sie chce i zasuwa tak by zaruchac szybko :P wez o nim zapomnij, nie jest ciebie wart, zakochany naprawde zonaty to co innego niz on

Gość daj mu czas powiedzmy niech
sie zastanowi 3-5 miesiecy, a wtedy ty przemyslisz sprawe, zobaczysz jak szybko ochłonie :D ale nigdy nie mozna wykluczac ze koles sie naprawde zakochał

Gość wwwwwoooooorrrkkkkkkkk
ale gosc chamski, powiedz mu ze bedzie placil alimenty na dziecko i zonę to mu sie odechce romansów

Gość v v v
ale nigdy nie mozna wykluczac ze koles sie naprawde zakochał ale tak szybko? mozliwe ze sie zauroczyl ale nawet jakby nikogo nie mial to takie naciskanie i narzucanie tez by bylo dziwne i nie na miejscu

Gość wwwwwoooooorrrkkkkkkkk
moze ma nieciekawą zonę, wpadli, ozenil sie , teraz zaluje a tu nagle olsnienie, ale za madry to on nie jest tak ogólnie :O

A moze lap chwile ktore daje Ci los?:) Sama nie wiem.... Z jednej strony razsadek a zdrugiej.............

Gość miranda ergooo
Według mnie facet, który zostawia żonę z małym dzieckiem to kawał skurczybyka. Najgorsze jest to, że moja kobieca intuicja podpowiada mi, że Ty i tak z nim będziesz... aż żal, bo choby ktoś napisał Ci tutaj na forum milion najmądrzejszych argumentów będących przeciwko temu aby się w takie bagno pakowa to Ty i tak nie posłuchasz. Wiesz skąd to wiem? Bo kiedyś to ja byłam w Twojej sytuacji. Odszedł od żony i dziecka, rozwiódł się z nią (wszystko tylko dla mnie) a po 10 latach co się stało? Czaruje teraz inną, młodszą ode mnie... Pamiętaj, tacy faceci się nie zmieniają. Obiecują złote góry, szybko się zakochują i jeszcze szybciej się odkochują. Czasami lepiej wybrac pozornie wieksze cierpienie, dac kopa takiemu dziadowi, by potem w przyszlosci zaznac większego szczęścia i nie żałowac, że zmarnowało się kawał swojego życia...

Gość Moja Opinia
On zaczyna Tobą manipulować :O Zostawianie żony (prawdziwe? czy może tylko wersja dla Ciebie) służy tylko temu żebyś zrobiła to co on chce. Metoda podła zarówno w stosunku do Ciebie jak i jego żony. Generalnie gnojek nie facet.

Gość dkdk
Też tak uważam. Gnojek i manipulant. NIGDY nie uwierzyłambym w dobre intencje faceta, który zostawia kobietę z niemowlęciem. Dobra, teraz prawdopodobnie jest w fazie zauroczenia, pytanie tylko co z tego zostanie, jak po pierwsze cię zdobędzie, po drugie poziom napalenia i emocji opadnie. I ciekawe, jak się zachowa jak to ty zajdziesz w ciążę i urodzisz mu dziecko.