Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rooozbitaaa

Ja rozbita...on zonaty...!!!

Polecane posty

Gość gitarra
ej, nie pakuj się w ten kanał, po co Ci to kobieto???? Jesli nie dasz się teraz zwieść i wpakować w bagno- za chwilę być może spotka Cię coś o czym marzysz, pojawi się ktoś nowy, z kim będziesz miałą inne perspektywy, plany, ktoś wolny, prawy...itd. On będzie się mógł pojawić- bo będziesz miałą dla niego przestrzeń w swoim zyciu. Jesli jednak zaprosisz do niego facet uciekającego od własnego malutkiego dziecka i żony - faceta, który gdybyś się moooocno postarała mógłby być i Twoim synkiem (:P )-----> nie wydarzy się w Twoim życiu nic dobrego.... stracisz swój cenny czas na cudze problemy. Pilnuj swojego życia, nie pozwól by ktoś Ci podrzucał swój bałagan!!! wierzę, że będziesz wybierać mądrze powodzenia 🌻

Gość Sratatatatatatatatata
spierdzielaj od niego babo ! to zwykly bury skurwiel i niezly chuj i psiak:-O! rozwiedzie sie z zona,zostawi ja dla Ciebie a potem za pare lat Ciebie zostawi dla jakiejs baby nieswiadomej niczego jak Ty lub suki ktora wskoczy mu do wyra:-O takich smieci kazda baba powinna omijac szerokim lukiem, wiec radze Ci omijaj bo Ciebie spotka to samo gdy z nim bedziesz,bo to taki jebany typ faceta,tzw piesek. Boze,gdyby moj byl takim psem to pozostalabym przy swoim homoseksualizmie:-O

Gość Sratatatatatatatatata
vbgg oj nie, raczej pasztety z kompleksami bojace sie o wlasnych mezow napewno?tak sie sklada ze najczesciej bywa tak ze kochanki to zdesperowane pasztety ktore skacza na kazdego bo nikt ich nie chce walic a zonki to atrakcyjne kobiety,wiem to bo moje kolezanki byly w takiej sytuacji.Ladne z nich dziewczyny a paszczaki z wielkimi srakami walily sie z ich mezusiami:-O

Gość rooozbitaaa
Rece opadaja...nie udalo mi sie z nim pogadac w pracy ale po tym co dzis odstawil nie mam ochoty z nim gadac.Zaczynam podejrzewac ze on naprawde ma cos nieteges z glowa. Dzis jeden z pacjentow powiedzial mi kilka komplementow i dotknal moich wlosow, ktore bardzo mu sie podobaly a on doskoczyl do niego i mowi " nie dotykaj jej, ona jest moja wlasnoscia" powtorzyl to kilka razy-nie mialam mozliwosci zrobienia awantury odrazu bo stalo sie to wszystko na sali gdzie jest kilku innych pacjentow-uspokoilam tylko tego mlodego chlopaka ktory sie troche wystraszyl mowiac glosno ze tamten ma takie durne poczucie humoru i to mial byc glupi zart-powiedzialam to glosno by moj adorator to uslyszal. Podszedl potem do mnie i powiedzial ze musimy porozmawiac, odwrocilam sie i wyszlam bez slowa.Jestem juz w domu a on wydzwanial bezprzerwy na moja komorke, nie odbieralam i w koncu ja wylaczylam

Gość o rany kobieto jakbys chciala
to od razu bys skonczyla tę znajomosc ale widocznie nie bardzo chcesz

Gość vbbbbbbbb
omg!! on jest nienormalny! wez sie trzymaj od tego pojeba z daleka, kobieto!! w trosce o wlasne dobro, szkoda tylko kurde jego zony :O

Gość rooozbitaaa
ja juz te znajomosc zakonczylam-niestety pracujemy razem i nie da rady go unikac...moze mialam do niego jakas slabosc ale teraz pozostala tylko irytacja

Gość rooozbitaaa
No wiec...wyprowadzil sie z domu, mieszka u kolegi.Przestal sie narzucac, wysyla 1-2 sms-y dziennie ale bardziej kolezenskie.W pracy milo, powiedzial ze chce mi dac czas.W sobote sie przeprowadzam-przyjdzie z kilkoma kolegami pomoc mi poprzewozic graty. Jest milo :)

Gość yutyi
Jak mzoesz zabierac dziecko 4 miesiecznemu ojcu z powodu zauroczenia. bo facet ci sie podoba. przeciez widomoz,e zostawil zone ,bo musi sie zajac dzieckiem i szuka kochanki. jest widocznei pewnien,ze do zony zawsze moze wrocic. sama wychowalm sie bez ojca wiem co to znaczy.ale od miecza wojujesz od miecza zginiesz

Gość kasienkaaaaaaaaa
mialam podoba sytuacje..pracowalismy razem ja 22lata on 31 zona,jedno dziecko....prawil mi komplementy,zawsze chetny do pomocy i rozmowy,flirtowal ze mna,dzwonil.pisal ze teskni,kocha niby zarty...ale kiedy sam powiedzial ze gdyby byl wolny to krecil by sie kolo mnie bo taki towarek jak ja nie moze sie marnowac:-o trwalo to takies 1,5 roku.....potem tak sie stalo ze polikziwodali nasze dzialy,on odszedl z pracy....pracuje gdzie indziej....nie widuje go za czesto.....i przestal tez juz praktycznie ze mna gadac...na gg siedzi nie odwezie sie za to pokazuje teraz jaki to zakochany w zonie:-o ale dobrze sie stalo bo nie chcialabym byc przyczyna rozpadu jakiegokolwiek zwiazku tym bardziej ze juz podobno 2 dziecko w drodze..........życie................

Gość rooozbitaaa
Yutyi-ja nikomu nikogo nie zabieram...chyba nie przeczytalas watku-on powiedzial ze i tak od zony odchodzi bez zgledu na to czy przekonam sie do niego czy nie-ode mnie dostal jasna informacje ze mozemy spotykac sie na stopie kolezenskiej

Gość olej dziada
facet, który zdradza nie jest wart żadnej uwagi!!!!!!!!!!!!!! A tym bardziej jak zdradza żonę. Czyżby po porodzie już mu coś nie pasowało?? hahaha

co za dupek, zostawił zone z maleńkim dzieckiem, jestem pewna ze zrobiłby to nie raz jak tylko znowu sie zakocha:o co za zenada, ja bym nawet z takim gosciem nie rozmawiała AUTORKO ślepa jesteś, on sobie znajduje droge do Twojego łózka i póki co robi to skutecznie, w cholere taki kolega :o zerwij z nim kontakt

Nie daj sie kobieto dac zrobic w konia poszukuje tylko urozmaicenia bo pewnie zonka mu sie znudzila...

Gość Ostatni nick na pomarańczowo
Ja bym na twoim miejscu szla do wróżki. Może jest wam pisane być razem. Tego nie wie nikt. Ach to życie.