Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co mam zrobić

Czy dziewczyna może zrobić pierwszy krok.

Polecane posty

a co będzie jak w ogóle nie odpisze? będę głębokiej depresji....

odpisał:) ale może tylko z grzeczności ale nieważne zobaczymy co będzie dalej:)

Jak odpisał to bardzo dobrze :) A korzystając z okazji napisze swój problemik. Mam nadzieję, że właścicielka tego tematu nie będzie na mnie zła, że się wtrąciłam :) Poznałam fajnego chłopaka, dwa razy spotkaliśmy się i podczas spotkania nie zabrakło nam tematów do rozmów. Był zabawny, ciekawie opowiadał, poczułam zainteresowanie mną z jego strony. Od naszego znajomego dowiedziałam się, że mu się spodobałam, jednak nie zaproponował więcej spotkania. A ja dowiedziałam się, że podczas spotkań ze mną i tego flirtu miał inną dziewczynę. Nie dawno zerwał z nią i ponownie zaczął pisywać do mnie. Jednak nadal nie proponuje konkretnych terminów do spotkania. A problem w tym, że mnie się na prawdę spodobał i nie wiem czy powinnam odpuścić i czy 'zawalczyć' o niego...

Gość liliann
uppppppp

Gość ona375
czy wypada żebym to właśnie ja zaproponowała mu spacer?:>

Gość SHAKUR 2PAC
Bardzo dobrze by było gdybyście dziewczyny zaczęły robić wkońcu pierwszy krok...a nie czekacie na inicjatywę faceta ;] Pozatym kręcenie palcami włosów, gapiepienie się, puszczanie oczek i uśmiech to nie jest żądne podrywanie...według mnie podrywanie to podejście do "pożądanej osoby", a potem rozmowa z nim ;) ŻYCZĘ MIŁEGO PODRYWANIA MĘŻCZYZN !! ;)

Gość kinia1987
hmm a ja mialam podobny problem i ciesze sie ze zrobiłam pierwszy krok przynajmniej teraz widzę kim się interesowałam.... zrobilam pierwszy krok po czym zinterpretował ze mu sie bardzo podobam..... ale hmmmm, zrobilam to pierwsza a on lubi biegać za króliczkiem. "nie chodzi o to żeby złapać króliczka , a żeby gonić go..............." hhahahhahahha brak słów mam 22 lata w sumie pierwsza nigdy nie robiłam 1 kroku ale koleżanki robiły raz się udało raz nie ale takiego czegoś jeszcze nie usłyszałam..... króliczki są w pleyboyu....ja jestem szanująca się kobietą...i nie jakąs małolatą...

Gość kinia1987
mysle ze powinna i to nie ma za duzego znaczenia kto.... wazne by ludzie umieli sie porozumieć i normalnie się zachowywać....;) trzeba tylko traktować się poważnie nawzajem:)