Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sponsorowana......24

Miałam sponsora

Polecane posty

2 lata temu byłam sponsorowana przez 3 starszych mężczyzn. Nie byłam z tego wybitnie dumna, ale czułam sie super z pełnym portfelem..wiem, ze to strasznie plytkie myslenie:(. Każdy z Nich spelniał moje zachcianki, a ja potem dogadzałam mu w łóżku. Trwało to jakies pół roku. Teraz z upływem czasu cięzko mi spojrzeć we własną twarz. Czuję się z tym podle. Oczywiście nikt nie wie czym się zajmowalam na boku.Coraz częściej zaczynam rozpamiętywać przeszłość, nie wiem jak mogłam to robić:( Rok temu poznalam cudownego faceta, układa nam się wspaniale, planujemy wspolna przyszlosc. Wychwalając mnie, zawsze mowię mu, że nie jestem wcale taka cudowna, za jaką mnie bierze. Chce być z Nim szczera i powiedziec mu czym się zajmowala ta jego super kobieta. Czy dobrze zrobie?

Bardzo chcę mu to powiedzieć, bo mi nie daje to spokoju. Z drugiej strony, jestem pewna, że będzie to koniec naszego związku. Aczkolwiek ponoć prawdziwa miłość wszystko zwycięży...

Gość co o mnie pomyśli .........
powiedz , w przeciwnym razie sumienie cie zabije

Gość aalallalala
moim zdaniem ma prawo wiedzieć..

Gość jeżeli nie powiesz
jeżeli nie powiesz teraz powiesz to poxniej , tylko ze wtedy bedzie gorzej ! Może dojść do takiej sytuacji że za 20 lat zapyta cię czy miałabyś odwagę sie prostytuować , zapyta bo np, przeczyta artykuł w gazecie o prostytutkach. Wtedy co powiesz ?

Gość musisz powiedzaieć
bez szczerości nie ma związku !!! nie masz wyjścia

Wtedy powiedziałabym prawdę...bo nie mialabym nic do stracenia...

Gość bdjfcck
sponsorowana 24....ja mysle ze wcale nie powinas mu nic mowic, to jest przeszlosc, moim zdaniem co bylo i minelo jest teraz nieistotne ja bylam kiedys z zonatym, owszem powiedzialam mojemu facetowi o tym i jakos to przelknąl, ale mysle ze wcale niepotrzebnie to robilam

Gość powiedz co on na to

Gość grappa
powiedz i to jhak najszybciej - jesli naprawde kocha przezuje jakos to ale to TY mu musisz udowodni cfze to napewno przeszlosc ze sie zmianilas i ze zalujesz !!!! Inasczej marne szanse. Przede wsyztskim powiedz z glebi serca ze go kochasz (jesli tak jest) i ze tamten swita juz przeminal , ze zaczac chcesz nowe zycie i dlatego skonczylas ten stary koszmar i wybralas normalny zwiazek i miosc, ze wybralas milosc i JEGO!!!! Jesli bedzie bardzo wyrozumialy jakos to przezyje i jesli zalezy mu pogodzi sie z tym. Jesli nie bedzie pewny i slaby zostawi cie bo jego spojrzenie, wychowanie i charakter i podejscie do takich kobiet moze tego nie zniesc !!! Radze powoli i spokojnie (pisala przyszla pani psycholog :))) Wiele pracy przed toba zeby mu udowodnic to ze tamto jzu nie wroci i nie raz da ci odczuc kim bylas ale jesli sie uzbroisz w cierpliwosc i zniesies zto to daje wam szanse !!! Zalezy jak clopak to odbierze i jak wyobraza sobir przyszxlosc u bolu cibie - ciebei nowej czy bedzie mial przed oczami ta stara, ktora robila to co robila :(

Gość aga 18lat
wg mnie powinas powiedziec. jesli planujecie razem przyszlosc to chyba nie ma sensu zebys sie meczyla z tym przez cale zycie. owszem musisz sie liczyc z tym ze sie wscieknie, albo nawet przestanie na jakis czas odzywac, no nie oszukujmy sie nie bedzie z tego zadowolony. Ale jesli Cie kocha to zrozumie ze to juz przeszlosc i wszystko sobie wyjasnicie. mam nadzieje ze wszystko predzej czy pozniej sie wyjasni i bedzie dobrze. pozdrawiam.

Obawiam sie, ze jak mu powiem, to odejdzie. A jesli bysmy nadal byli ze soba, to ten temat bedzie sie przewijal co jakis czas i przy wymianie zdan na pewno by to wypominal....a wtedy to jabym tego nie zniosla. Chce to powiedziec, moze wtedy by mi ulzylo na dobre...ale wlasnie moze lepiej jak przeszlosc pozostanie moja przeszloscia...

Gość Jebały cie stare ramole RZYG
Zeszmacilas sie dla KASY :o:o:o Gardze tobą :o:o:o

Gość aga 18lat
nie moge cie zapewnic ze nie odejdzie, bo tak tez moze byc. nie znam tego faceta, Ty go znasz wiec lepiej stwierdzisz jak zareaguje, chociaz nie watpie ze to bedzie trudne. ale nie wiem czy warto budowac zwiazek na klamstwie. a Wy juz jestescie ze soba rok tak? to mozesz sie spodziewac pytania od niego czemu ukrywalas to przed nim do tej pory. zdecydujesz sama. to Twoje zycie, i pamietaj zeby czytac odpowiedzi do swojego tematu z dystansem. moje tez. rozni ludzie sie tu wypowiadaja

Gość ja bym nie powiedziala
bo i po co? co to tak naprawde zmieni? pozanliscie sie, kiedy juz bylo po...bylas inna osoba, dlaczego ma cie postrzegac przez pryzmat tego co bylo kiedys? jasne, to zaden powod do dumy, nie dziwie sie, ze czujesz sie jak czujesz ale tak naprawde chodzi ci o niego czy chcesz uspokoic SWOJE sumienie? moze uspokoisz, ale bedziesz zalowac...

Jeśli chcesz byc naprawdę tak szczera wobec niego to powiedz... ale ja uważam, że nie musisz mu tego mówic bo było Twoje życie... było mineło chcesz zacząć od nowa. Nie zawsze dobrze wychodzi mówienie czegoś co było Twoja nie dobra przeszłością. Nie wszyscy muszą wszytsko wiedzieć :) Powodzenia :)

Gość Jebały cie stare ramole
martuska21 - No pewnie, że nie musi mówić co robiła w przeszłości, ale i tak wlasne sumienie ja zabije :o😴🖐️ życie😴

Gość ererrer
nie powiesz sumienie cie zniszczy,powiesz-zapewne -i słusznie-cie oleje,,,i tak zle i tak niedobrze,ale coz to sa skutki twojej załosnej przeszłosci...:)

Gość doktorek gregorek
Czyli zwykla kurwa z ciebie , tylko ladnie sie nazywasz "mialam sponsora" hehe :D

Gość dojrzala....
Zastanawiasz sie czy powiedziec chłopakowi o swojej przeszlosci... to teraz zobacz.... kobiety przewaznie te mlode mówia ci abys powiedziala prawde, obelgi chyba od facetów są.. takze masz małą podpowiedz, kobiety inaczej myslą na takie tematy, uwazaja, ze jak sie prawdziwie kocha, to sie wybaczy wszystko, niestety faceci wszystkiego wybaczyc nie potrafia, nie patrza na to jak na przeszlosc, tylko, ze ich kobiete obracali inni i to za pieniadze. Wiekszosc facetow Ciebie potepi... dlatego zatrzymaj to dla siebie, pomeczysz sie, ale w koncu jakos dasz rade, moze sie wyspowiadaj i da Ci to jakas ulge... Moim zdaniem po latach on Ci to wyrzyga (nawt jezeli teraz jakos to przełknie), jak juz nie bedzie tak sielankowo jak na pocztaku zwiazku... pozdrawiam

Gość ermalagillda
a ile lat mieli ci sponsorzy. z ciekawosci pytam

Gość Jebały cie stare ramole
Zgadza się, ale musiałaby mieć niesamowicie silną psychikę żeby zapomnieć, nie myśłeć o tym codziennie, a widać po tym temacie, że siada jej psycha: " Teraz z upływem czasu cięzko mi spojrzeć we własną twarz. Czuję się z tym podle. Coraz częściej zaczynam rozpamiętywać przeszłość, nie wiem jak mogłam to robić:( "

nie picuj farmazonów , autorka, już Cesar powiedział, że pieniądze nie śmierdzą. A po drugie łatwo przyszły, łatwo poszły, nie łudź się prostytutą zostaniesz do końca życia, bo to sąpieniądze, które łatwo przychodzą, a jeszcze łatwiej odchodżą, a będą ci ciągle potrzebne np na gorzałkę, aby zagłuszyć wspomienia :P

Gość to jaaa
nie mow bo mozesz rozwalic sobie zycie ten odejdzie, przyjdzie nastepny co znow powiesz co bylo minelo, mozna wyrzucic to ze swej pamieci i cieszyc sie ze jest sie szczerym we wszystkim procz tego nie mow

Gość reactiva
Nie mow mu! Do konca zycia bedzie ci wypominal ten fakt! Nie warto.Przy kazdej okazji bedzie mieszal cie z błotem.Daj spokoj i zapomnij o tym...

Gość ja mam to samo............
nie mów mu, ja powiedziałam mężowi (wtedy jeszcze chłopakowi), ze byłam kochanka żonatego faceta i przy ostrzejszych kłótniach wypominana mi to, nie radze, szczerość nie popłaca

Gość tośkaaaa
Nie mów .nawet jak Ci wybaczy, to i tak Ci kiedyś wypomni.Każdy z nas ma prawo do tajemnicy.Zal mi tych ludzi ,którzy tak strasznie Cię opluwają.Nie zauważyliście ,ze dziewczyna bardzo zle się z tym czuje.