Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozowa_malina

Czy wyslac mu zyczenia swiateczne?

Polecane posty

Gość rozowa_malina

Niedawno poznalam pewnego faceta, zauroczyl mnie swoja osoba, mamy tych samych znajomych, od momentu kiedy go poznaalam nie umiem przestac o nim myslec..jak myslicie czy moge mu wyslac zyczenia swiateczne? troszke sie obawiam ze moge to spalic i on uzna to za narzucanie mu sie..jak myslicie?

spoko, przecież nawet sąsiadom życzysz wesołych świąt, więc dlaczego miałabyś cos spalać w znajomych?

Gość rozowa_malina
No bo wiem ze on mi sie podoba, a nie chce by pomyslal ze jestem jakas nachalna bo tak to moze wygladac, probowalam mu wyslac esa kiedys odpisal, ale sam nigdy nie wyslal..

Gość anka1-1
ja bym poczekala gdzies do 22 godz bo zawsze to lepiej jak facet pierwszy wysle a jak do tej godz nie wysle to pewnie ze wysylaj i nawet sie nie zastanawiaj:)

Gość rozowa_malina
a ja wiem ze on nie wysle;) bo nie jestesmy blisko i on mysli ze cos mnie laczy z jego kolega, co jest niestety nieprawda...wiec dlatego jakos sie chwytam tych zyczen ale kurcze to mi wyglada na desperacje;/ a moze wogole nie wysylac i gdzies za tydz napisac esa co u niego, no wlasnie co lepsze?

Gość anka1-1
a to wtakim razie pewnie ze wyslij:) i za tydz potem tez mozesz np zapytasz jak tam po swietach:) a moze jak teraz mu wyslesz na swieta to moze potem on sam napisze:):)

Gość rozowa_malina
Dzieki za takie zarazanie optymizmem;) tylko co mam mu napisac, smacznych jajeczek;)

Gość Oczywiście że możesz
bez krępacji wysłac życzenia ... ale nic więcej Może to będzie początek waszej bliższej znajomości, a może nie Oczywiście bez "smacznych jajaek" Cos podobnego np. Zdrowych, radosnych świąt Wielkiej Nocy, suto zastawionego stołu, dużo wody w lany poniedziałek, bogatego zająca i jak najmilszych spotkań w gronie przyjaciół i rodziny życzy...