Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troken

Proszę o odpowiedz

Polecane posty

Gość troken

Kobieta która nie miała mi odwagi powiedzieć prawdy w cztery oczy tylko przez sms, w sumie czuje się jak śmieć, ale nie o to chodzi. Czy jak ją spotkam kiedyś mogę powiedzeć zeby mi spojrzała prosto w oczy? później odejdę bez komentarza, Ja wiem ze to nieodpowiednie

Gość Nie wiem dlaczego
właśnie ty czujesz się jak śmieć ? To ona powinna się tak czuć nie ty, a poza tym nie ma kogo żałować, postąpiła po chamsku jak tchórz Pozdrawiam i głowa do góry :)

Gość troken
dziękuję :), coś więcej po prostu mówiła inaczej...rozkochała mnie w sobie i co tu dużo więcej pisać, wiadomo ze teraz boli , jak każdego w takiej sytuacji. Chodzi mi o to nie żeby była ze mną, chciałbym zeby....sie zastanowiła. Myślę że takie coś zrobiłoby wrazenie...przynajmniej na tej osobie. I nie mam na myśli nic złego, ot by się chwila zastanowiła.

Gość posłuchaj sobie muzyki

Gość a co chciałes zeby
zaprosila na romantyczna kolacje i powiedziala ze jej sie odmienilo?

Gość a co chciałes zeby
przez sms to tchórzostwo ale mniej boli moze juz kiedys byla w takiej sytuacji ze po zerwaniu facet blagal, nalegal, skamlal i teraz woli uniknac dantejskich scen

Tchórzostwo. Problem jednak w tym, że często zamiast się zastanawiać, to mają pretensje i kolejny żal do człowieka.

Gość Turrrrkus
olej boze nie rob teatralnych scen bo to zalosne jak bys do mnie tak przyszedl i powiedzial to bym pomyslala ze dobrze zrobilam zakonczajac z toba znajomosc

Gość troken
zastanowiła....nie nad tym żeby ze mną była tylko nad tym że czegoś takiego się nie robi, zreszta pewnie macie rację,