Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Evelyn1990x19

Pomocy !!! Pilnie potrzebna polonistka !!!

Polecane posty

Gość Evelyn1990x19

Witam serdecznie na forum. Potrzebuje pomocy w sprawdzeniu prezentacji maturalnej... Chodzi mi o przejrzenie tekstu czy wszystko jest ok:) Pozdrawiam!

Gość a studentka kierunku humanisty
cznego moze byc?

Kochana, nie sadze, zebys tu kogos znalazla, bo za sprawdzenie pracki sie calkiem niezle placi, wiec watpie czy znajdzie sie jakis dobry Samarytanin/Samarytanka :P

Ja tam moge sprawdzic. Za pisanie biore kase, ale za sprawdzenie... Akurat mi sie nudzi, jak chcesz to pisz, podam meila i mi wyslesz

Uważaj tylko, by ten ktoś nie skopiował sobie twojej pracy albo nie zamieścił gdzieś w internecie, będziesz wtedy oskarżona o plagiat, jak udowodnisz, że praca był twoja? :O Są osoby, które nie napisały jeszcze prezentacji i czekają na taką okazję :O

Gość Evelyn1990x19
Bardzo bym była wdzięczna:) to proszę o podanie maila:) wyśle:)

as_trefl@poczta.onet.pl

A dziewczyne niepotzrebnie stresujecie. Kazdy maturzysta juz dawno zadeklarował temat, nie siejcie paniki ze ci, którzy nie napisali jeszcze prac czekają na okazje takie jak ta - jaka jest szansa ze trafią na swój zadeklarowany temat

Gość pisalam do tej dziewczyny z
jania mi sie tez tak wydaje :O

Gość Evelyn1990x19
Można wiedzieć Droga Koleżanko jaki kierunek studiujesz? :)

Owszem, kulturoznawstwo

Gość Evelyn1990x19
Właśnie, tez tak myślę... Deklaracja już dawno oddana:)...

Gość Evelyn1990x19
Dzięki:) już wysyłam.

Wiesz, może i maturzyści mają juz zaklepane tematy, jednak w Polsce maturzystów mających podobny temat jest mnóstwo, nie wszyscy jeszcze napisali... :o A ci, co nie napisali, mogą kupić twoją pracę i przepisać ją dosłownie :o Później okaże się, że plagiat :O Nie ufałabym osobie z netu mającej w dodatku pomarańczowy nick, żadnego autorytetu na forum... :O

Gość 75i9459t768
fajnie studentka ze pomoglas dziewczynie;) dobry uczynek jeszcze na swieta pozdrawiam serdecznie aż milo mi sie zrobilo po przeczytaniu tego tematu

Gość 568467984w43645
e jania ty masz jakas psychoze naprawde a podobno taka katoliczka z ciebie idz ty.....

Rzeczywiscie, czarny nick czyni Cię autorytetem. Założenie czarnego nicka trwa minutę, i co? Jestes mniej anonimowa czy co? Weź się dziewczyno opanuj, nie jest mi do niczego potrzebna jej praca, mature mam za sobą, nie zamierzam jej tez sprzedac.

Gość
Jania jest polonistką 🌻

Bo przesadzacie. Serio. Dobry uczynek czy nie - szanuje ją za to ze napisała sama pracę, dla mnie przeczytanie tego to pewnie z 10 minut, nie więcej - nie widzę sensu robić z tego filozofii i dopatrywać się nieuczciwości w tym że mając chwilę wolnego czasu chciałam komuś pomóc. TAK, POWYŻSZE ZDANIE JEST NAPISAŁO ŚREDNIO STYLISTYCZNIE więc prosze bardzo, zarzućcie mi teraz że wcale nie jestem studentką tylko handlarką pracami maturalnymi :P

jest napisane*

Gość polonistkaa
no dobrze przeslij, zerknę na tę pracę. Ale maila wolałabym tu nie podawac. Nr gg 6885378

Gość Evelyn1990x19
Hej Dziewczyny nie kłóćcie się:) Nie ma sensu... syraaasznie wolno dzisiaj chodzi mi net... wiec bardzo bym prosiła o wyrozumienie...:) a studentka kierunku humanisty mogłabym prosić jakby co o gg? gdybyś odeszła z forum... chciałabym mieć jakiś kontakt jeśli praca dzisiaj się nie wyśle...:) pozdro:)

no wiesz, tutaj podobno autorytet jest przeliczany jak punkty na SGGW z ilosci Twoich postow:D szkoda tylko, ze juz nie raz przekonalam sie, ze cos jest nie tak z ta liczba postow, bo np rano przez przypadek kliknelam na siebie, patrze, no ok 129... kafe to juz moj lekki nalog, wiec min 20 razy sie dzis odezwalam, patrze wieczorem, a tam... 129:D wniosek - moj autorytet nie chce rosnac:D

o prosze, mam 130, coz za laska, po odezwaniu sie na 5 tematach 1 post wiecej:D o dzieki Ci wielka kafeterio :D

Gość polonistkaa
wyslik ponownie, bo mi wiadomosc na gg wcieło

Gość polonistkaa
do autorki