Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama z ....

czy wyslac mu zyczenia po rozstaniu?

Polecane posty

Gość sama z ....

pare tyg temu rozstalam sie z facetem . idą swieta. czy powinnam lub czy wypada mu wyslac zyczenia?

Gość kobiety szanujcie sie
jak ktos wyzej napisal - jesli sam zlozy chwala mu i tyle .podziekowac ladnie sama nigdy pierwsza tego nie rob

Gość sama z ....
on zerwal ze mna. przez smsa. nie mial odwagi osobiscie. kocham go ale ..... niby swieta wypada z 2 strony czy nie bede sie narzucac? zrobil mi blokade na komunikatorach a potem ja zdjol. sama nie wiem co zrobic

O kurwa on z Tobą zerwał przez smsa, a Ty sie jeszcze zastanawiasz czy mu życzenia świąteczne złożyć:O Dziewczyno litości, miej troche szacunku do samej siebie:O

to nie chodzi o szacunek czy cos dziewczyne trzeba zrozumiec rozstanie jest dosc swieze ona go wciaz jeszcze kocha badz jest dla niej wazny dlatego wcale sie nie dziwie ze waha sie nad tym czy wyslac czy nie. Ja bym nie wysylala chociaz pewnie by mnie kusilo niesamowicie ale znajac siebie bylabym pozniej zla sama na siebie ze to zrobilam i ze odezwalam sie pierwsza Wiec moim zdaniem lepiej nie wysylaj i tyle , a jeslki sam wysle ( w co watpie ) to podziekuj milo i wszystko

Gość jeśli masz choć
odrobinę godności to się powstrzymaj. Nie warto. Olał cię. Ile jeszcze musisz znieść, żeby to pojąć.

Gość sama z ....
dzieki. bardzo mi pomogliście :)

Gość Yaris68
Hej, ja też co roku mam dylemat. Kiedyś facet zerwał ze mną, bym rzekomo mogłą odbudowywać swoje małżeństwo. A tak naprawdę,to miał już inną na oku. Jednak wysyłąliśmy do siebie życzenia na imieniny, urodziny, śięta. W ub, roku na Wielkanoc wysłałąm mu życzeani, a on podziękował za nie za 2 dni!!!!! I co Wy na to?? Od tego dnia nie wysyłam mu więcej życzeń