Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bidolinkaaaa

Zaplacze sie tu zaraz

Polecane posty

Gość bidolinkaaaa

Jutro ide na wesele i bylam pewna tak jak mój powiedzial, ze poprawin nie ma , a tu sie okazuje,mze sa , a ja nie mam w co sie ubrac na nie ani nic;/;/

Gość Nightsky
Co za tragedia, lepiej od razu idź skoczyć :O

Gość pewnie troszkę jest i Twojej
ej są święta powiedz swojemu że czas poprawin wolisz spędzić w domu bo i tak jeden dzień wam wypad i tyle albo pożycz jakieś ciuszki od znajomej siostry itp.

Gość bidolinkaaaa
Tez mysle, ze powiem, ze sie swieta . Co jak co cala niedziele mnie nie bedzie to przynajmniej poniedzialek chce spewzic z rodzina bo przyjechala z innych miast.

mozesz przeciez cos pozyczyc od kumpeli. a poza tym teraz na poprawiny nie ubiera sie az tak elegancko, troszke bardziej na luzie, na pewno masz jakies ciuchy

Ja w tym roku byłam w podobnej sytuacji:) bardzo chciałam iść tez na poprawiny wiec...dogłebnie przeszukałam szafe, pożyczyłam buty od siostry, bizuterie od przyjaciólki i wygladałam super :) Nie masz sie czym przejmowac, napewno cos wymyslisz/ Big girl's don't cry:D

Faktycznie, tragedia :)) Idź się najlepiej od razu utop ;))))))))))))))))))))))))))))

Gość motylek_85
Ja na poprawinach byłam w czarnych eleganckich spodniach - chyba każda ma takie w swojej szafie :) na poprawiny już chyba nie trzeba zbytnio kombinować ;)