Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciagle samotna

Chciałabym miec meza

Polecane posty

Gość ciagle samotna

żeby rano moc sie razem poprzeciagac;) wieczorem poprzytulac. Odkrywac swoje fantazje. Chodzic razem na spacery. Chyba brak seksu mi uderzyl i tu pisze.

Gość qwedsa
a myslisz ze malzenstwo to ciagla milosc?? pff.najpierw milosc a pozniej przyzwyczajenie....nawet nie bedzie mu sie chcialo talerza po sobie sprzatnac

Gość moja wie i....
ja mam juz tego dość

Gość a dlaczego zaraz
Może być używany lekko? Oddam mojego. Tylko że z niego pociechy to Ty mieć nie będziesz, nie zrobisz żadnej z tych rzeczy o których wspominasz...... :O Nie idealizuj mężów, ja bym chciała miec faceta. Żadnych papierków ślubnych więcej.

Gość ciagle samotna
Jak tu czytam jak ludzie sie traktuja to faktycznie mozna miec wszystkiego dosc. Ja mysle, ze umialabym dbac o zwiazek i uczucia...

Gość moja wie i....
mój dba o związek i uczucia ale moje już dawno sie wypaliły :(

Gość qwedsa
ty moze i tak..ale to za malo

Gość ciagle samotna
Ale przeciez sa mezczyzni, ktorym uczucia sie nie "wypalaja".

Gość żonkisia
ja oddam ci swojego jeszcze dowioze,taaaaaaaaaaa ty będziesz umiała o niego zadbać ,przy tobie na bank nie będzie pił

Gość na marsie chyba

Gość ciagle samotna
Nie szukam, nie chce mi sie niczego zaczynac, po prostu chcialabyn juz miec. Nie chce byc sama.

Gość nie wiesz
czego chcesz:D 🖐️

Gość magdaamama
boze dziewczynko ile ty masz lat??? myslisz ze wspolne zycie to przytulnie, przeciaganie i inne przyjemnosci????...to miedzy innymi oprocz tego rachunki, zakupy,problemy, praca itp...naogladalas sie durnych serialikow i myslisz ze prawdziwe zycie tak wyglada?? gratuluje naiwnosci...

Gość jakto jakto
alez oczywście, że wśród rachunków i innych spraw życia codziennego jest też i przytulanie i przeciąganie, trzeba tylko chcieć

Gość magdaamama
WŚRÓD...dobre slowo...ale nie tylko i wylacznie...a juz szczytem naiwnosci jest chciec miec po to meza:P

Gość a po co się ma męża
od rachunków i kłopotów? Przecież są chyba szczęśliwe małżeństwa, które nie myślą tylko o problemach?

Gość majamajamajamajamajamajamajaaa
a po co się ma męża od rachunków i kłopotów? Przecież są chyba szczęśliwe małżeństwa, które nie myślą tylko o problemach? znam pare malzenstw ktore sa ze soba szczesliwe chociazby moi rodzice.zyja ze soba juz 40 lat i wciaz siebie szanuja i kochaja.nie wszystkie malzenstw sa takie jak tych kobiet co tak najezdzaja na mezow...sama chcialabym z kims byc ale ze wzgledu na niepelnosprawnosc nie bede z nikim.faceci zwykle chca zdrowych panienek...

Gość jak malzenstwo
a ile % jest szczesliwych malzenstw 0,1%? nie kazdy ma farta w zyciu legalizacja to przereklamowane g...-wiem co to znaczy czekac jak glupia na wyznanie 1 raz kocham, na oswiadczyny, slub a potem telefon od kochanki

Gość legalna kochanica
Malzenstwo to obowiazki i przyjemnosci. Jak sie naprawde kocha i szanuje to da sie przezwyciezyc wszystko. Nie zaprzeczam, ze jestem super szczesliwa bo leze sobie teraz w lozku z laptopem a kolo mnie jest moj ukochany mezus i od czasu do czasu daje mi buziaka a tymczasem czuje cieplo jesgo ramion. Jest to super uczucie. Ale prawda jest tez, ze musimy pracowac nad naszym zwiazkiem, wciaz go pielegnowac, do tego dochodza tez ine przyziemne obowiazki takie jak rachunki, na co wydac forse ecccc. Ale jak sie kocha to da sie przezyc:))

legalna kochanica ladnie napisalas!ile ja bym dala zeby byc taka szczesliwa!

Gość ach ta samotnosc...
jak to jest, ze po swiecie chodzi tylu samotnych ludzi i jakos nie moga natrafic na siebie?

Gość legalna kochanica
bo kazdy sie boi zrobic ten pierwszy krok lub tez ma zbyt wysokie wymagania a jestesmy tylko ludzmi.

o tak!swiete slowa!

Gość RoPiNchÓtt de miłość
jesteście niestety drogie panie,,pozamykane,,na dobrych mężczyzn. odsyłam do topiku ,,mężczyzna piękny. może coś tam wysnujecie.....

ja spotykam sie z ludzmi tyle ze w moim otoczeniu nie ma wolnych mezczyzn...

Gość ciagle samotna
Milo by bylo miec z kims gdzies wyjechac, pojsc na spacer.... Mam juz dosc tej samotnosci! Chyba caly weekend spedze sama w domu.