Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z małym biustem

ładna, zgrabna, ale....

Polecane posty

Gość z małym biustem

z bardzo małym biustem, jakie mam szanse u facetów? tylko mnie nie załamujcie za bardzo

Gość z małym biustem
172, miska A

Gość poka foto
to zalezy od charakteru

Gość Kocyk
A ja jestem niska,niezgrabna i też mam mały biust.No i co z tego? :D

Gość z małym biustem
podobno fajna, ogólnie mam faceta ale chciałabym wiedzieć jak faceci postrzegają taka dziewczynę i na ile byliby mną zainteresowani, bo sama mam straszny kompleks na tym punkcie

aajj Wiara, a Ty na kazdym temacie o biustach nieodzownie dolujesz zalace sie dziewczyny, wstydzilbys sie... a zreszta zdzwilbys sie, bo sa faceci, ktorym sie spore (a nawet srednie) biusty nie podobaja na rzecz tych malych! i wiem to od samego zrodla, od takich facetow. nie powiedzieli mi tego, bo mam maly biust a chcieli mnie poderwac, wrecz przeciwnie, to moi koledzy, ktorzy byli ze mna szczerzy i kilku powiedzialo, ze podobaja im sie male biusty. (ci sami stwierdzili rowniez, ze moj jest sredni w strone duzego, wiec nie chcieli mnie dowartosciowac:P )

Ja cię postrzegam normalnie :P Ale pewnie szukasz chłopców 16-20, bo kobiety nie zadają takich pytań, takie pytania zadają dziewczynki :P

Gość Kolder
Kocyk malego biustu nie ma - ma tylko kompleksy :P A co do Ciebie hmm, jak dla mnie biust nie jest najwazniejszy. Niektorym duze cycki by w ogole nie pasowaly. Jesli masz faceta i nie narzeka to chyba nie ma potrzeby sie martwic ,co nie :P? Chyba ,ze potrzebujesz opinii innych, bo chcesz sie puscic.

Gość z małym biustem
no właśnie zdecydowanie większy przedział wiekowy mnie interesuje :)

nie masz wcale szans nikt cie nie zechce bedziesz stara panna boze masz takie dziecinne myslenie nie tylko biust sie liczy a jak ci sie nie podoba to go zmnien idz na operacje.oczywiscie dla siebie nie dla faceta.

"aajj Wiara, a Ty na kazdym temacie o biustach nieodzownie dolujesz zalace sie dziewczyny, wstydzilbys sie... a zreszta zdzwilbys sie, bo sa faceci, ktorym sie spore (a nawet srednie) biusty nie podobaja na rzecz tych malych! i wiem to od samego zrodla, od takich facetow. nie powiedzieli mi tego, bo mam maly biust a chcieli mnie poderwac, wrecz przeciwnie, to moi koledzy, ktorzy byli ze mna szczerzy i kilku powiedzialo, ze podobaja im sie male biusty. (ci sami stwierdzili rowniez, ze moj jest sredni w strone duzego, wiec nie chcieli mnie dowartosciowac )" Dlatego napisałem jej, że szanse ma. Niemniej jednak mały biust jest mniej atrakcyjny wizualnie dla większości facetów. 🖐️

Gość efrf
maly biust wy kobiety narzekacie na male penisy wiec my faceci nie lubimy malych piersi cycek musi byc taki zewy podczas seksu falowal

Gość Tusieczka
ty ku.. ja ci zaraz dam deseczkom!!!!!

Gość Tusieczka
zeby ci zaraz fiut ci nie zmalal i tez bedziesz deseczka:P:P:P:P:P

Gość Tusieczka
biore do dzioba za szejka waniliowego 0,5L

Gość kjgjhvjhv
ale same debile.... pozostalo sie tylko pomodlic o zdrowko bo o rozum za pozno:(

Gość laaalolaa
A ja mam malutki zgarbniutki oraglutki biuscik :) i jest extra :) a co do facetów, to jestescie prymitywami.. o biust laski umiecie dyskutowac .. a moze warto.. podyskutowac o tym co macie w majtkach.. Nie mowiac juz o tym ze wieksza czesc z was .. nie umie sie poruszac w kobiecie :))

Gość kamykowakamila
a jaki masz obwod w biuscie i pod biustem(ciasno na wydechu mierzone)??? i ile masz wzrostu? ja tez czuje takie kompleksy, wiem jak to zycie potrafi niszczyc :(

zgadzam sie ze moze maly biust nie jest najatrakcyjniejszy, tak samo jak maly penis u faceta, no same przyznjacie dziewczyny, ze nie lubicie malych paluszkow

Gość a ja mysle tak...
według mnie to nie tyle zalezy od wielkosci piersi co od ich ksztaltu, zarowno male jak i duze cycki moga byc malo jedrne z sutami na pol cycka wiszace itp. ja np mam miseczke A (jestem szczupla) a jeszcze zaden facet nie narzekal na moj biust, owszem jest maly ale bardzo ladny z malutkimi stojacymi sutkami. a facet ktory kieruje sie tylko tym jak na pierwszy rzut oka (na dodatek pewnie w staniku) wyglada biust (a chcialabym widziec jego mine jak dwa wielkie balony po zdjeciu stanika wygladaja jak dwa nalesniki) dziewczyny, ze musi byc duzy itp- tym lepiej ze igdy na mnie nie spojrzy:) także dziewczyny głowa do gory dbajcie o swoje cyce:) a dziewczyną z dużym jedrnym biustem tylko pogratulowac:) PS do PRAWICZKA kochany sam twoj nick swiadczy o tym ze jestes bardzo zakompleksiony, wspolczuje Ci ze nigdy nie miales szczescia cieszyc sie seksem i bliskoscia drugiej osoby, i tym bardziej dziwie sie ze wypowiadasz sie na temat biustu- WIDZIALES CHOC JEDEN???? na zywo oczywiscie, szczerze watpie i zycze powodzenia w szukaniu pieknej babki z duzymi pieknymi piersiami ktora bedzie chciala prawiczka:)

Gość hahaha dob
co Ty na to prawik?????

Gość jaaaaa...........
kilka lat myślałam ze mam A... w porywach B. A tu się okazuje że wystarczy dobrze sie zmierzyc i nosze C. Nie są wielkie, ale naprawde zgrabne. Weż sie zmierz tutaj: http://www.bra-fitter.prv.pl/ i poczytaj tu: http://b75.blox.pl/2008/01/Rozmiarologia-stosowana-czyli-mierzymy-sie.html Poza tym, dopiero od niedawna ktos mi uswiadomił, ze nie wazne czy to mały czy duży - jeśli jesstes z niego dumna i go eksponujesz we właściwy sposób - to jest sexy :) Laski mają kompleksy przez inne dziewczyny :P

aaa, jest i Jareczek... wiedzialam. tematy o malych biustach dzialaja na niego jak lep na muchy:D tak tak, poszczekaj sobie piesku, bo do niczego innego nie jestes zdolny

Gość kamykowakamila
wg tego przelicznika mam 65E, Mmm w bisucie 87 a pod biustem 73. i wszystko pieknie, ale powiedzcie mi gdzie ja dostane taki stanik?? w takim rozmiarze?? bo w takich sklepach jak triumph raczej nie.

Gość jaaaaa...........
no wiem... w PL to jest problem ogromny, bo albo sprzedawczyni wcisnie Ci kit, albo kosztuje to duzo kasy i jednak idziemy i kupujemy ten na straganie za 10 zł. W dużych centrach handlowych i polowac na przeceny -70%, albo poszukac w necie. Ja nie mam problemu bo nie mieszkam w PL. I nie przjmowac sie duzą miseczką :D wszyscy myślą że duże to są D, a mnie brakuje 1 cm do D :D Ja mam np. taki rozm. pod - 75, obw. 89, wyszło mi ze nosze 70C i w zyciu bym nie pomyslała !!!

Gość hahaha dob
dziewczyny odpowiedzcie jak to jest z mierzeniem sie w staniku?