Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z małym biustem

ładna, zgrabna, ale....

Polecane posty

Gość kamykowakamila
BEZ stanika mierze a obwod pod biustem ciasno i na wydechu. dzieki za link ale wolalabym kupic stanik "namacalnie" jakie marki i w jakich sklepach dostane staniki o obwodzie 65?? bo kiedys bylam w Palmers i nawet tam nie maja;/

Gość jaaaaa...........
na chłopski rozum to mierzymy sie bez stanika. CIASNO pod biustem i LUŻNO w biuscie. W tych linkach co podałam wszystko jest napisane. Miła lektóra na świąteczne dni :) Mnie pani w sklepie zmierzyła :) profesjonalnie i wiem jak mnie mierzyła :) Szkoda ze w PL nie ma takich profesjonalnych i miłych sprzedawczyń :(

Gość jaaaaa...........
ja też wole namacalnie... jedyna firma jaka mi przyszła do głowy i jesli mieszkasz w dużym miescie to Calvin Klein. Triumph ma nie zbyt ładne staniki, oprócz gorsetu jaki sobie ostatnio sprawiłam :D PS i jeszcze jedno ważne - Triuph ma inna rozmiarologie. Kupujac gorset nie mogłam wziąsc 70C, tak jak mam wyliczone, tylko 75B! Oni chyba szyją tak, że zacieśniają obwud :O i wtdy miseczka tez jest inna. Jak wejdziesz na strone triumpha to tam znajdziesz ich rozmiarologie i możesz sie zmierzyc, ale to pasuje tylko do ich firmy!!!

Gość kamykowakamila
sprawdzilam na stronce triumpha i mam wg ich miarki 65 E buhaha a takiego staniczka nawet w sklepie nie maja...wrr

Gość kamykowakamila
Jarek_84 chyba masz mala parowczeke coo?? ze wtracasz sie w dyskusje na temat stanikow i kompleksow malych piersi, facet ktory jest zadowolony z swojej fujary nie dowarosciowuje sie komplekasmi kobiet, skoro juz sie traciles tam gdzie cie nie chca to pochwal sie i ty swoimi wymiarami, chetnie sie posmiejemy!

Gość jaaaaa...........
no tak... załosny Triuph :D :D :D Nie wiem co Ci doradzic... :( Jak mieszkasz w duzym miescie to wydaje mi sie ze kiedys znajdziesz taki sklep przy odrobinie wytrwałości i samozaparcia. Jesli w małej miejscowosci to chyba czasem jeżdzisz na zakupy do dużych CH ;) Może w necie zacznij szukac takowych rozmiarów i adresów? Od razu pewnie nie znajdziesz ... :O

Gość kamykowakamila
mieszkam w Bydgoszczy i niby jest sporo sklepow, ale te do ktorych weszlam i zapytalam o taki rozmiar to nie mieli, szukac bede dalej:)

Gość hahaha dob
srodkowy palec pewnie wiekszy od tego co masz w gaciach

Gość hahaha dob
tak pocieszaj się, sorry ale facet na damskim forum na dodatek w temacie o piersiach wysmiewajacy sie z lasek ktorych nawet na oczy nie widzial musi byc kompletnym dnem, zakompleksionym burakiem, wiec albo masz malego, albo Ci nie staje, pryszcze rujnuja Ci zycie, jestes prawiczkiem, za chudy albo przerazliwie tlusty, albo masz ryj na ktory nikt nie chce spojrzec- dowartosiowujesz sie na innych WIRTUALNIE:)

Gość hahaha dob
pokaz lepiej swoje zdjecie Jareczku, ja Ci w kazdej chwili moge podac link do mojego portfolio codziennie dostaje propozycje zdjec w tym aktow rowniez wiec uwierz mi nie mam kompleksow na temat swojego biustu za to Ty pewnie masz spore;)

Po za Ty nie jesteś święty podobno jak to było...."w Twoim wyglądzie jest śmierć jesteś brzydki i dla tego jesteś sam..." Kolejny dowód na to ze jesteś patologicznym idiotą jest to forum!!! Skończ obrażać te dziewczyny Tępa Strzało.... DZIEWCZYNY MAŁE PIERSI TEŻ SA ŚLICZNE I PODOBAJĄ SIĘ FACETOM. .:)

Gość student psychiatrii
Agresja Jarka nie bierze się znikąd. Zazwyczaj takie zachowania wynikaja z urazu jaki pacjent doznał w przeszłości. W przypadku Jarka mogło być tak iż został wysmiany przez starszą i doświadczona partnerke jako kiepski kochanek i z tego powodu do dziś manifestuje on swoja wrogość do kobiet. Najprawdopodobniej Jarek 84 ma mikropenisa, broni sie przez agresje starając sie dokuczyc kobietą z małym biustem bo w ten sposób odreagowuje swoje kompleksy i mści sie co poprawia mu nastrój. Proponuje wszystkim kafeteriankom aby miały powyższe na uwadze i nie znecały sie tudzież nie traktowały zbyt poważnie zaczepek tego biedaka. Życie wystarczająco dało mu w kość, bądźcie wyrozumiałe.

ja za to z chęcią oddałabym moje DD75 na rzecz C70. :o za to mój facet, jest innego zdania :classic_cool:

Jarek_84 przykro mi że cie zmartwię..... MAM faceta.:) A weszłam na to forum z Ciekawości PATOLOGICZNY IDIOTO. .Zresztą raczej ty jesteś jakiś nienormalny skoro tutaj jesteś...

Gość cvxcvx
"ogólnie mam faceta ale chciałabym wiedzieć jak faceci postrzegają taka dziewczynę" i jestes na tyle prozna, ze mimo tego, ze masz faceta, musisz sie podobac wszystkim innym, prawda?

Jarek_84 ostatnio na forum które san podał do skasowania pisał że jest prawiczkiem ma 26 lat za kilka dni 27 i nigdy nie miał dziewczyny więc NIE BIERZCIE DZIEWCZYNY NA POWAŻNIE TEGO CO ON PISZE.

Gość hahaha dob
izolda jesli to prawda to faktycznie ma prawo do udzielania sie w tym temacie, JARKU (oraz inne prawniczki sniace o duzych piersiach) zeby oceniac czyis biust trzeba miec prownanie jak zobaczysz choc jeden biust na zywo daj znac

hahaha dob wiesz co ostatnio obserwuję poczynania tego bęcwała tak jak poczynania CN TV i flaki mi się wywracają jak czytam ich wypowiedzi. To są prawiczki zamknięte gdzieś po domach którzy boją się wyjść do ludzi i w ten sposób odreagowują swoją złość, frustracje. Ale dla mnie to jest nie pojęte jak obrażając innych można czuć sadysfakcję.....

Oj...:) gdzie komenty Jarka...:( I dobrze..:) Teraz piszcie sobie spokojnie inie dajcie się zastraszyć...:) Małe piersi są piękne... :) Przynajmniej na starość będą jędrne a nie obwisłe...:D

\"do PRAWICZKA kochany sam twoj nick swiadczy o tym ze jestes bardzo zakompleksiony\" Faktycznie od dzisiaj będę kroczył Waszą drogą i będę pisał, że prawictwo jest piękne, tak jak Wasze małe pryszcze. :classic_cool:🖐️ \"zycze powodzenia w szukaniu pieknej babki z duzymi pieknymi piersiami ktora bedzie chciala prawiczka\" Tym zdaniem sama przyznałaś, że babki z dużymi mają większe wymagania, gdyż więdzą, że są od Was lepsze. :classic_cool:🖐️

Gość abcaefghijkalłmnop

Gość JackXL
U debili z kompleksami nie Masz żadnych szans a u pozostałych bardzo duże. Czemu wam dziewczyny ciągle wydaje się, że każdy facet ocenia dziewczynę jedynie po biuście? Pozdrowienia JackXL