Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lolitka333

Bad boy??? kocha czy sie bawi??

Polecane posty

A wiec zaczelo sie wszystko od tego ze zaczelismy razem pracowac...jak go pierwszy raz zobaczylam to wiedzialam ze musi byc moj...przystoiny, zabawny i taki odwazny (bad boy). flirtowalismy w pracy az do pewnej imprezy (bylam wtedy w zwiazku z innym facetem). a wiec na tej imprezie doszlo do blizszego poznania...buzi buzio itp:D wiecie o co chodzi:D on wtedy byl sam...na drugi dzien pracowalismy razem ale zadne z nas nie poruszylo tematu z poprzedniej nocy... i zaczely sie problemy..klotnie o byle glupoty...zlosci i lzy... na poczatku nie zdawalam sobie sprawy ze zabujalam sie w nim i probowalam przetlumaczyc sobie ze to nie milosc...ale ja go kocham i chce z nim byc...a teraz problem bo on nie chce ze mna zwiazu a jednak zachowuje sie dwuznacznie...sms..rozmowy spojrzenia...przytulania..nio i buzi buzi... myslalam ze chodzi mu tylko o seks wiec zaproponowalam uklad bez zobowiazan...ale on powiedzial ze nie chce mnie krzywdzic w ten sposob bo wie ze sie jeszcze bardziej zaangazuje... nie rozumiem jego zachowania..dlaczego czasem patrzy na mnie w taki sposob jak by swiata pozamna nie widzial ale nie chce ze mna byc???? wytlumacczie mi to??? !!! mam sobie dac spokuj czy walczyc o uczucie???

Gość ljkljk
lolitko powalcz o slownik jezyka polskiego

Gość no_niezle_jajca
Może ma jakiś kompleks (np. ma małego) i zaspokaja się w taki właśnie perfidny sposób: rozgrzewając cię do białości, a następnie dystansując i cynicznie zauważając, że "nie chce cię ranić". Ale wtedy, nocą, też mu nie jest łatwo. I taki z niego "bad boy"... :)

skonczylo sie na pettingu..... nie no ale tak powaznie...z perspektywy faceta??? jak wy to widzicie??

to nie to że on nie chce ciebie skrzywdzić ,ale boi się zakochania w tobie bo kocha tez tamta a z tobą tak spróbował żeby porównać i stwierdził że z tobą jest lepiej.Pamiętaj że każdy facet jest inny inaczej reaguje.Ile macie lat? Jak chcesz to napisz to podyskutujemy jerzbiel@yahoo.com

Ja mam 18 on 19. skoro nie chce ze mna byc to dlaczego nie da mi spokoju??? jego zachowanie wszystko utrudnia...