Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -z-oz

Dzidziuś sporo jeśli nie wszystko ulewa w 30 min - godz po posiłku

Polecane posty

Gość -z-oz

czy to wymioty? czy może znak że nie smakuje mu mleko, albo ma na nie alergię? spytałabym jego, ale mi nie odpowie :(

Gość mama...mama
Dziecko może mie niewydolność mięśnia zwieracza przełyku. Jeśli dziecko przybiera na wadze , nie musisz się specjalnie martwic. Moja córa też tak miała ;))

Gość dvdvfd
wymiotuje zawsze po jedzeniu, i czesto? ile ma miesiecy?

Gość dvdvfd
do lekarza, moja corka to miala, zwzenie odźwiernika, zylala przez 2 tygodni e non stop, operacja i po krzyku ale jak najszybciej do lekarza!

Gość -z-oz
nie zawsze, zwłaszcza po mleku modyfikowanym - dokarmiam czasem kiedy mojego nie wystarcza :( ma niecałe 2 tygodnie

Gość dvdvfd
wiec jesli nie bedzie przybierac na wadze, wymioty beda sie powtarzac to migiem do leakrza bo podejrzenie moze byc jednak zwezenia odźwiernika... odstaw meleko modyfikowane

Gość -z-oz
jak się uda - odstawię bez dokarmiania nie chcieli nas wypuścić ze szpitala, bo mały nie przybierał na wadze

Gość dvdvfd
jesli mzoesz oczywiscie, wez dziecko do lakrza i sprawdz tez czy nie ma uczulenia a ktorys skladnik mleka modyfikowanego, moj bratanek mial... i przez 3 ygodnie zygal jak kot... mozliwe ze to uczulenie

Gość dvdvfd
ale jak sie bedzie powtarzaC do konca tygodnia to szpital! nie czekaj

Gość dvdvfd
mozliwe ze to poczatek zwezenia tez, pamietam ze jak moja corka miala to najpierw byly sporadyczne wymioty w 1 miesaicyu zycua, niekt sie tym nie przejmowal, i w 4 miesiacu byly juz po kazdym posilku i wtdy lekarze zdecydowli sie na operacje

Gość -z-oz
wiem wiem, trzeba obserwowac jest duzo powodow skad moga byc te wymioty .. polozna powiedziala mi ze od zmiany pozycji tez (jesli ma wiotkie zwieracze przelyku, a chyba ma bo w ogole bardzo meczy sie przy jedzeniu)

Gość dvdvfd
wiec olej polozna i idz do lekarza, bo pozniej jak wykrywaja zwezenie odzwiernika czyli wlasnie problemy ze zwieraczem dolnym zoladka, moze byc tez i z gor=ynm problem to juz zzawsze jest na ostatioa chwile, leepij isc do pediaqtry i powiedziec o swoich podejrzeniach, tym bardzije jeski ktokolwiek w rodzinie cierpial na ta przypadlosc

Gość -z-oz
no to teraz sie zmartwilam, tymbardziej ze czesciej wystepuje to u chlopcow w dodatku z pierwszej ciazy - to by pasowalo maly ma 2 tygodnie i do tej pory 3 razy wymiotowal, czesto mu sie ulewa no i glosno lyka meczy sie.. niewiem czy te wszystkie objawy łączyć no dlaczego to mialaby byc akurat ta choroba :(

Gość mamusia1973
Moj synek do 6 miesiąca tak miał 100 razy dziennie mu się ulewało moze to mało powiedziane leciało na pól pokoju ,lekarz powiedział ze niektóre dzieci tak maja, skoro przybiera na wadze nie ma problemu.Nie martw sie wiec ale idz do swojego lekarza i wtedy sie uspokoisz