Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RoPiNchÓTt de miłoŚć

Mężczyzna piękny

Polecane posty

...jak długo -mężczyzna,dobry,ciepły,troskliwy,ufny,pracowity,delikatny będzie wam drogie Panie w związku odpowiadał jako partner. po jakim czsie go zostawicie dla jego przeciwieństwa.

Gość drogocenna
ja takiego bym nie wypuscila z rak do konca zycia. jesli bym go kochala to nigdy i dziekowala Bogu ze trafil mi si etaki skarb :)

po jakimś czasie jednak jak praktyka uczy brak wam jest w nim samotnego wilka.brutala.prawdziwego twardziela.

Gość choholudek
zgadzam się z autorem. Znam związku, gdzie dziewczyna dostaje po gębie od swojego faceta, jest wyzywana od kurw i są już 4,5 roku a znam związki, gdzie facet dałby sobie rękę za swoją kobietę uciąć i prawie w każdym z takich związków to kobieta pierwsza zrywała !

niestety musze przyznac racje... mialam faceta, ktory po 2 latach przestal mnie szanowac, a mimo to "kochalam" i latalam za nim, blisko rok.. a potem mialam kilku chlopakow, ktorzy faktycznie zrobiliby dla mnie napraaawde duzo, ale to nie bylo "to". na szczescie teraz jest Ten, ktory jest i "dobry,ciepły,troskliwy,ufny,pracowity,delikatny" i zdecydowany, meski, stanowczy :)

Gość DR PSYCHOL
IDEAŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość legalna kochanica
ja ma takiego mezczyzne: jest dobry, kochajacy, czuly, troskliwy, jak trzeba obiad ugotuje......jestesmy razem 8 lat i na pewno nie zamierzam go wypuscic z ramion:)) jest moim skarbem a jak ktoras preferuje drania to glupia i tyle.

Gość RoPiNchÓtt de miłośćApple juic
,,APPLE JUICE,,- W CZYM I JAK OBJAWIA SIĘ JEGO MĘSKOŚĆ I STANOWCZOŚĆ,że stał się dla ciebie wystarczająco atrakcyjny.możesz się wypowiedzieć? proszę.

Gość fan pauliny....
meskosci nie da sie nauczyc. to jest charakter z ktorym sie czlowiek rodzi

Gość RoPiNchÓtt de miłość
fan pauliny-proszę czytać ze zrozumieniem.pytanie było kierowane w innym kierunku oraz poruszało inne zagadnienie. może wypowiedzi innych Pań- w czym przejawia się tak drogocenna męskość.kiedy i w jaki sposób.

Gość luzak gepard chester
Większośc w/w cech jest ok, ale ufny i dekilatny? Ja bym takiego nie chciała, brrr, toż to ciota a nie mężczyzna :D

Gość a dlaczego zaraz
Ciekawe, czy kobieta mężczyzny, który tak o sobie mówi, by to potwierdziła. Mój mąż też sie uważa za pracowitego, miłego itp itd. Śmiech na sali.

Gość RoPiNchÓtt de miłość
zbaczamy z nurtu istoty pytania. jak kiedy i w jaki sposób objawia się prawdziwa męskość?czy jest taka?

Gość nietwiet
kiedy wyskoczy ze spodni to jest prawdziwa męskość :classic_cool: