Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smakosz pepsii

Jaki powinien dla was byc idealny mezczyzna ? Z wygladu i stylu bycia

Polecane posty

Gość hghghg321
"nie znosze facetów co nosza ciemne skarpetki do białych butów masakra!!! a i fajnie wyglada kolczyk w brwi" już robię z siebie pedała :classic_cool:

Gość asoihfqiehrQIU;BTLUQ3BT
idealny facet jest męski, inteligentny, wyrozumiały, pewny swej wartosci i opiekunczy. I tyle :)

Gość ignoruje;;;;
chamow brutali lowelasow niskich bezuczuciowych klamczuchow smierdziuchow pijakow

Gość add,.l
czyli polaków :D

Gość Magnolia czarnabiała:)
Mężczyzna moich marzeń to opiekuńczy, ciepłe usposobienie, wysoki, starszy, śmieszny, różowo- niebieski / styl/ z rzemyczkiem na ręce białym. Ponieważ taki nie istnieje pozostanie moim marzeniem:)

Gość Agonia36
Mezczyzna moze byc troche ladniejszy od diabla jak to mawiala moja babcia swietej pamieci:) powinien byc opiekunczy powinien byc moim przyjacielem i partnerem powinien byc inteligentny ( mense mozna sobie darowac) zawod ....koniecznie garnitur bo to moj fetysz . Wysoki zadbany ( delikatne dlonie) szczuply . Co mnie u mezczyzn odpycha, przepakowany kark , chamski robol z zapuszczonymi lapami, nadmierny lovelas , taki pewniaczek brrr tacy dzialaja mi na nerrrrwy

wysoki (ok 185 cm), postawny, zadbany (włosy, dłonie, cera, zarost zęby !!!, stopy), pachnący, ubierający się w stylu sportowej elegancji, inteligentny, szarmancki, zaradny, kulturalny, otwarty, z poczuciem humoru, umiejący zrobić coś w domu, niebojący się pobrudzić ;)

Gość gość
Mi podobają się mężczyźni z ciemnymi włosami, i niebieskimi oczami. Ale takimi naprawdę ciemnymi włosami, dla mnie to po prostu... super :D Jeszcze, żeby być w miarę wysoki, i miał wystające kości policzkowe *-*

Gość gość
mialam bardzo przystojnych facetow.

Gość gość
Odpowiem za wszystkie kobiety: Przystojny, bogaty, antypatyczny jak Cristian Gray

Gość gość
Vjjhghjgjg