Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...ponawiacz....

nie mam przyjaciół.

Polecane posty

Gość ...ponawiacz....

:(

Gość gddddddddddddddd
ja tez niestety nie mam :( mam koleżanki,ale nie jestem do końca przy nich sobą i nie ufam im..moze w liceum to sie zmieni chłopaka też nie mam :(

Gość nsdfs
no ja też

ja tez nie, mam tylko dobrych znajomych na miano prawdziwego przyjaciela trzeba sobie zasłużyć

Gość ...ponawiacz....
nie mam chłopka:(

Gość cncvnvcn
ja tez nie mam i mi z tym bardzo dobrze na chuja mi jacyś pierdoleni przyjaciele którzy tylko trują ci dupę

No właśnie ;/ i tak wszyscy są fałszywi ;/ i czekają tylko żeby kogoś wykorzystać ... szkkoda słów

Gość ...ponawiacz....
ej a wy tez tak macie ze nie gadacie z ludźmi bo twierdzicie ze gadają o pierdołach i szkoda sie odzywać?:O mnie takie rozmowy męczą:O moze dlatego nie mam przyjaciół bo nie chce mi sie byc fajną i opowiadać o takich bzdurach jak oni

To się dobiera ludzi, z którymi ma się o czym gadać. Ja 'koleguje' sie z mała liczba osób, bo mnie wszyscy nudza :P Ale mam kilka najbliższych moich dziewczyn, z którymi rozumiem się bez słow :) Lubie z nimi przebywac, chociaz nie sa moimi przyjaciolkami :P

Gość svdsddssd
ja tak mam że się nie odzywam bo mnie wkurwiają ludzie jak gadają o pierdołach, po prostu mnie to wkurwia i się nie odzywam, gadam z ludźmi jak jest jakiś konkretny temat tylko

Gość gddddddddddddddd
no ja tak mam ponawiacz :)

poławiacz i magnolia dokładnie tak jest ja się do was podłączam, a jak ktoś mówi o pierdołach po to tylko żeby coś powiedzieć to sie we mnie gotuje. Mam taką jedna kumpela która robi z siebie idiotkę i zadaje oczywiste pytania po to tylko by podtrzymać konwersacje

a że jest śliczna jak z obrazka to nikt za idiotkę jej nie ma i sie tylko ludzie cieszą że mogą jej pomóc...ehhh

Gość smells like 90
ja tez nie. dziewczyna dla dziewczyny zawsze będzie suką.

impulsywne jesteście dziewczyny :) więcej luzu, szkoda się wkurzać i denerwować, podnosić sobie ciśnienie, ja w przypadku takich osób szczerze się śmieję albo uśmiecham lekko, bo zwyczajnie mnie to bawi ;)

ja tego nie piszę z zazdrości, tak po prostu jest bo niby jaki jest sens pytać 10 razy o to samo?

deszczowa - widać dla niej to ma sens :) jest sobą i tyle, przecież nikt Cię nie zmusza żebyś się miała z nią przyjaźnić, są ludzie i ludzie :) trzeba poprostu znaleść takich z którymi będzie o czym pogadać :)

Gość ...ponawiacz....
i wiecie co:( zakochałam się:( ale ten kretyn sie juz 2 dni nie odzywa:O a ja sie nie chce narzucać i też nic nie pisze:( a on jest taki śliczniusi:((zupełnie jak ja:))