Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co myślicie o dziwczynie

która...

Polecane posty

ma 20 lat, nie skończyła szkoły, matury nie zdała, nie pracuje , mieeszka z rodzicami, z chłopakiem się zna 4 miesiące i już zrobili sobie dziecko, ślub za 2 tyg

Gość żaaal peel
to prowokacja? trzeba być bardzo głupim, żeby aż tak spierdolić sobie życie.

Gość kotka222
ja chlop jest bogaty i bedzie zarabial to po chuj jej szkola i matura. moze lepiej wyjdzie niz niejedn magister z mezem leniem

nie, to fakty autentyczne to siostra cioteczna mojego chłopaka, której ja nie nawidze która w dodatku wpiepszała nosa w nasz związek i na której wesele ja nie ide ! i mój chłopak też chyba nie dobrze robię ?

chłopak ma 23 lata, i prace ma byle jaką

w dodatku jest taka głupia ze jak miała jeszcze innego chłoopaka, zanim poznała tego i zrobiła sobie z nim dziecko też sie nie zabezpieczała, tylko po każdym stosunku brała tam jakieś 3 mieszane tabletki o nazwie na G ale nie pamiętam dokładnie nie rozumiem jak można być taka ograniczona a jak chłopak mój powiedział jej że nie idziemy na wesele ( z przyczyn różnych) to wielce obrażona pani

Gość doktorek gregorek
A co mysle a mysle ze chuj jej w dupe, tylko dziecka szkoda w tym calym ambarasie.

Gość
dobrze robisz i nie pozwalaj jej sie wpieprzac a jak bedzie chciala bardzo to jej przypomnij co ona ze swoim zyciem zrobila ]:->

myśle że biedne bedzie jej dziecko, ona nigdy do pracy nie pojdzie a jak doczeka do emerytalnych czasów to bedzie narzekać że ze śmietnika musi jedzenie wyciągać i że państwo jej nie dało emerytury i bedzie wyzywac tych którzy wtedy będą u władzy od zydów

Gość hjbfsdj
co z tego, że szkoły nie skończyła. Ty też chyba nie skończyłaś. nawet podstawówki. co to za słowa nie nawidzę? (pisze się razem) albo piepSZyć?? żal.pl.

Gość hjbfsdj
poza tym nie ma czegoś takiego jak fakty autentyczne. to tautologia.

jestem w 3 kl technikum mam dysleksje, dlatego te błędy

Gość ty tez jestes leniem bo dyslek
sja kazdy sie tlumaczy,jakbys wiecej czytala to bardzo szybko bys sie tej papierkowej dysleksji pozbyla aa i jestes zalosna,to ze jest w ciazy nie jest tragedia i wcale nie musi sie okazac ze wyjdzie jej to na zle.a szkole zawsze mozna skonczyc. spojrz sobie ilu magistrow zasuwa w biedronce za gora 1,5tys