Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asica 244

jak sprawdzic, czy ktos wyslal SMSa z zyczeniami llyko do mnie...

Polecane posty

Gość asica 244

czy do wszystkich hurtowo ?? da sie jakos? albo inaczej, ile telefonow ma opcje "wyslij SMS do wszystkich", bo moj telefonik na przyklad nie ma takiej opcji...

Gość majeczka*
mój tez raczej wiekszosc teraz ma taka opcje... nie da sie tego sprawdzic chyba ze u tego kogos w telu..

Gość asica 244
glupi podszyw ! a innym - dziekuje za odpowiedz

Gość asica 244
ogolnie to nie podoba mi sie opcja "wyslij do wszystkich", bo to takie bezosobowe...... lepiej dostac mniej zyczen, ale szczerych

Gość alejka
da sie to sprawdzic w noki:) dostalam mmsa z zyczeniami od kolegi i cos sprawdzajac weszlam w opcje detale wiadomosci i tam byla pokazana dluuga lista numerow ktore oprocz mnie tego mmsa dostaly:) wiec jesli masz nokie wejdz w wiadomosc daj opcje i tam detale wiadomosci:)

właściwie nie obchodzę świąt... odpoczywam po wczorajszej imprezie urodzinowej, spacer może jutro, tylko muszę jeszcze narzeczonej poszukać ;)

Gość asica 244
mam Nokie... w detalach, mam podane "typ wiadomosci: wiadomosc SMS" "typ: osobista" a wiec to na 100% tylko do mnie? usunelam inne z zyczeniami i nie moge sprawdzic, czy one byly jakies inne, np. hurtowe? a jak jest hrtowa, to jaki bylby komunikat?

Gość blondi93-13

Gość alejka
poszperalam w swoim telefonie i ta opcja wystepuje chyba tylko w przypadku mmsa w smsie nie mam takich informacji:) tak wiec chyba tego nie da sie sprawdzic