Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie jednaaaa

Modna w rozmiarze 40? Pomóżcie!

Polecane posty

Gość taka sobie jednaaaa

Tak więc noszę rozmiar 40, jak już pewnie się domyśliłyście po temacie. Mam 27 lat, jestem brązowooką brunetką i mam sylwetkę klepsydry - tyle, że w rozmiarze 40. No i właśnie, cała rzecz w tym, żeby skomponować stroje, które będą wyglądały fajnie, modnie i tak dalej. Może macie jakieś fajne pomysły co do strojów? (linki mile widziane ;) ).

Gość Przeciez 40 to normalny
rozmiar, wcale nie jakis wielki czy cos. No wiec nie wiem w czym problem, ubieraj sie tak jak lubisz :|

Gość a ja nosze 44
pff

Gość taka sobie jednaaaaaa
nie chodzi o to, że jest problem, tylko proszę o jakieś rady, propozycje - nie jestem jakąś wielką znawczynią mody czy stylu, więc dobre rady zawsze się przydadzą, po prostu :)

Gość ollinka135
pokaż zdjęcie :) z opisu trudno wywnioskowac, jakie masz niedoskonałości, co ukryć itp. :)

Gość Nel0205
Skoro jesteś 'klepsydrą' to Twoim atutem jest wcięta talia. Noś paski takie na gumie na tunikę, mozesz je kupić na allegro za małe piedniądze. Jeżeli ubierzesz miniówkę - pokazujesz nogi, to np. bluzeczka - golf z krótkim rękawem, natomiast dżinsy + szpilki - większy dekolt. Cała zasada :D Rozmiar 40 - L, to nie jest duży rozmiar!! Kobiecy!

40 to nie jest duzy rozmiar;p sadze ze mozesz chodzic np w sukienkach z odcieciem pod biustem;p ona optycznie wyszczupla;p jessli masz duzy biust to tez mozesz go delikatnie podkreslic;) alebo jeansy i tuniki;p a na pewno wyspokie buty;p i na pewno bedzie ladnie;p