Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta w potrzebie18

czy tak można zajśc w ciąze?

Polecane posty

Ja chciałabym zapytac, czy jest możliwosc zajscia w ciąze w momencie gdy chłopak nie dokończył swojego dzieła w środku?! Wiecie poźniej sie jeszcze bawiliśmy w łózku, no i nie wiem jak to odbierac gdy teraz spoznia mi się okres... i mam podwyzszona temp o kilka kresek, a podobno w poczatkach cyklu powinna byc ona obnizona... Czy mam o co się bac? prosze o odp

no prosze odpowiedzcie cos... wysmijcie lub powiedzcie ze tak. siedze jak na szpilkach.

Gość kayyyyyyyyyyyyyyyyyyq
wszystko zalezy czy to byl twoj dzien plodny, ale zaplodnienie jest jak najbardziej mozliwe. przed wytryskiem jest jeszcze płyn prejakulacyjny ktory zawiera plemniki. Lepiej zrób test ciążowy

Gość wezwijcie lekarza
to ci zajączek prezent przyniósł, a powinien bocian ;-)

Gość joojjj
mój brat tak wpadł

Gość nisia8709
joojjj ma racje..moje dwie kolezanki wpadly wlasnie w taki sam sposob. zrob test a jak nie to idz do ginekologa

Gość domi8
przestancie,w ciaze wcale nielatwo jest zajsc.Napewno spuznia ci sie okres bo sie stresujesz ,zrob test i sie przekonasz

Gość a jak sie objawia
to jest tak - jak ktos sie strara to mu jest ciezko zajsc a wlasnie smarkulom ktore nie chca byc w ciazy, raz sie bzykna z kims na lewo i od razu chodza z brzuchem....jakie to zycie niesprawiedliwe bo ja np. chce i nie zaszlam jeszcze w ciaze...