Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joojjjjj

jaki makijaż do chabrowej sukienki??

Polecane posty

Gość joojjjjj

niemam pojęcia jak się umalwowac - sukienka ma klasyczny krój i kolo chabrowy - dodaż że mam włosy pół długie ciemno brązowe i brąz oczy

Gość magii
a moglabys pokazac zdjecie sukienki? bo ja poszukuje w takim kolorze i narazie nic sensownego nie widzialam:( moze twoja mnie zainspiruje:)

Gość ollinka135
szary :)

Gość ollinka135
a może jasny żółty, albo łososiowy? :)

Gość ona_82
Perlowe dodatki, perlowy makijaz, zawsze bardzo efektowne polaczenie, ciekawie bedzie tez wygladal lososiowo rdzawy blado zolto szafirowy niebieski odradzam zdecydowanie gdyz bardzo latwo spartolic niebieski makijaz jets niezwykle ciezki do wykonania i czesto zle wychodzi na zdjeciach a poza tym bedzie zlewal sie w jedna calosc i generalnie jest feeeeeeee;-)

Gość nieśka
Witojcie ! ja też mam chabrową sukienkę hehe http://www.topstars.pl/wp-content/uploads/2008/10/cichopke0.jpg mam baardzo podobny krój do tej co miała Kasia Cichopek tylko z przodu mam kokardkę problem polega na tym że też nie wiem jak się umalowa a wesele już w sobotę poratujcie mam szare oczy blond wlosy i jasną karnacje i srebrne oddatki pomożcie prosze !

Gość nieśka
to znowu ja jak ktoś ma propozycje to pisac do mnie na mejla oto on agusia061993@gmail.com byłabym wdzięczna

makijaż powinnaś obrać do swojego typu cery, urody itd!! a nie do sukienki...

Gość madziar32
Moim zdanie do chabrowej sukienki pasują brązowe lub szare cienie, lub ciemnym cieniem przydymić oko.

Gość a od kiedy///////////
dobiera sie makijaz do sukienki???? do typu urody sie dobiera i koloru oprawy twarzy