Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iskierka05

Znów te myśli samobójcze...

Polecane posty

Po krótotrwałym wyżu wpadłam w głęboką depresję (cierpię na ChAD- enodgenną cyklofrenię ) nie wiem , czy to ten okres przedświateczny, ale nagle z dobrego nastroju wpadłam w ciemną odchłań...bez przYszłości...brak mi sił...nie widzę sensu życia i obmyślam kolejny plan - jak ze sobą skutecznie wreszcie skonczyć. Mój smutek jest tak silny aż do bólu...chyba nikt , kto tego nie doświadczył nie jest w stanie pojąć, jakie to jest cierpienie...nic nie cieszy...nic nie interesuje...tylko ból...i ten psychiczny i ten fizyczny. Tracę wiarę w wyleczenie - brałam już tyle różnych lekarstw...ale TO zawsze wraca - jak bumerang. Teraz tez biorę antydepresanty a mimo to, depresja mnie dopadła i to w takiej cieżkiej postaci...chciałabym umrzeć...żeby już tak nie bolało...

Odpowiadam sobie samej...co za kretynka ze mnie...snuję się po domu jak Zombi...nie moge spać , nie mogę jesć...dławi mnie płacz, ale nie uroniłam ani jednej łzy...płaczę wewnątrz w sobie...nie mogę mówić...bo w gardle mam kluche i słowa mi wiezną...i tylko jedna myśl...jak się zabić...

Gość tequila eheee
... można wiedzieć ile masz lat ?

Gość Banglam
Iskierka. Posłuchaj uważnie co ci powiem. ChAD - cyklofrenie to ma ta idiotka która ci to powiedziała. Zrób tak. Zacznij od diety, wszelkie słodycze WON! cheb, mąka, wszystko co z mąką, mleko WON. Dużo warzyw, warzywa strączkowe, groch, fasola, soczewica, kapusta, kasza itd. Zdrowe jedzenie. Po kilku miesiącach poczujesz się lepiej, po roku, dwóćhm możę trzech zapomnisz że było źle. I najważniejsze. Jak już będziesz się czuć dobrze do pójdź do kretynki która ci postawiła diagnozę i każ jej zeżreć te wszystkie antydepresanty i pozostałe leki.

Gość Banglam
lekarze imbecyle endogenni, kurwa ludzi chorych na ciele lecza jakimis wynalazkami na ducha. Kurwa Ducha leczy tylko Duch a nie tabletki.

Gość Banglam
A jak sie leczysz? Przede wszystkim chemia to mozna sie wpedzic do grobu, poniewaz chemia tylko wychamowujesz objaw i za jakis czas to znowu wraca. Cale to leczenie psychiatryczne jest idiotyczne i wszyscy ktorzy choruja na te ich -frenie zawsze maja ten sam problem. Powtarzam DUCHA nie eczy sie MATERIA, jezeli chory jest DUCH (PSYCHE) to leczy sie go DUCHEM. A jezeli MATERIA nie dziala na DUCHA to znaczy ze to nie DUCH jest chory. Cyklofrenia to ma niby byc choroba psychiczna tak? Problem polega na tym ze chorzy psychicznie to sa tacy jak POTWOR z AMSTETTEN, tylko ze u niego nie ma zadnj cyklofreni ani innej frenii jakims dziwnym trafem. Przestan sie leczyc, 18 lat to za duzo i szkoda twojego zdrowia na ta bande popaprancow z psychiatriii. To oni powinni sie leczyc bo jaki normalny czlowiek wiedzac ze szkodzi drugiemu moze mu z calym przekonaniem przepisywac coraz to nowe trucizny? Tak jak powiedzialem leczyc trzeba sie na cialo bo to cialo niedomaga a nie duch.