Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona-------

Większy biust . . .

Polecane posty

Gość ona-------

Niedawno urodziłam dziecko, w czasie karmienia piersi bardzo mi urosły, skura rozciągnęła się. Przestałam karmic, piersi stały się mniejsze niż przed ciążą, a skura pozostała, rozwleczona, pomarszczona, rozciągnięta. Wyglądam tragicznie. Pomóżcie! ! Jak powiększyc bilust nieinwazyjnie, chcę by trochę urusł, może wtedy te fałdy skóry na moich piersiach i dekolcie trochę się naciągną. Jak je powiękrzyc??? Słyszałam o tabletkach? macie jakieś sposoby, lub doświadczenia?

Gość Nel0205
Wszelkie tego typu tabletki to jedna wielka ściema ;/ Proponuje przejść się do kosmetyczki, istnieje cos takiego jak elektrostymulacja. Karnet ok. 10 zabiegów kosztuje 200-300zł. Efekt widać po 4-5 zabiegach. Stosuje się go na biust ale też i uda, brzuszek. Po ciązy przyda się taka odnowa :D

Gość ona-------
wiem, że po niektórych tabletkach antykoncepcyjnych biust bardzo rośnie. Które to tabletki ??? (wiem, że rośnie bo mam przykład na znajomej ale wstydzę się jom spytac o nazwe)

Gość ona-------
plis, odpiszcie

Gość Nel0205
Tabletek antykoncepcyjnych jest całe mnóstwo :) Ginekolog Ci przepisze odpowiednie dla zdrowia a nie dla biustu :)

Gość gość
JAdtKtJ5mXNfouwaq5g6Ifk3