Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PanWiktor

samotną suczkę zapraszam do korespondencji

Polecane posty

Jeśli jesteś świadoma swojej uległości, lub chciałabyś wkroczyć na tą drogę, ale masz wątpliwości, pragniesz realizacji swoich marzeń, lub pogłębienia wiedzy w realu, to zapraszam do korespondencji. Ja jestem doświadczonym,przystojnym 184/82 dojrzałym, ciepłym, inteligentnym Panem, pozbawionym kompleksów, nie nadużywającym przemocy.Mam 36 lat, jestem wolny. Potrafię dać rozkosz Twoim zmysłom. Przy mnie poczujesz się całkowicie zdominowana, ale i bezpieczna. Nic nie będzie od Ciebie zależało, ale o nic nie będziesz musiała się troszczyć. Twoje oczy będą płonąć z zachwytu, błagalnie prosząc o ciąg dalszy zabawy, ale i z niepokojem oczekując co będzie dalej...Potrafię przytulić, docenić oddanie. Moja niewolnica powinna być zadbana, atrakcyjna , szczupła w wieku 20-35 lat. Odległość bez znaczenia, o ile będziesz dyspozycyjna w ramach naszych ustaleń. Oferuję bdsm, bez przegięć. O szczegółach miło mi będzie porozmawiać w korespondencji. Nie bawią mnie cyber tresury, więc proszę szanować swój i mój czas. Uważam, że warto mnie poznać...

Gość Lenaaaaaa
Po suczkę to chyba do schroniska dla psów a nie na forum gdzie ludzie piszą:):):)