Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marina901

CZy pierwszymi oznakami ciazy moze byc utrata wagi i sennosc??

Polecane posty

Gość marina901
A ile schudła??? to dla mnie wazne! i okres mi sie spuznia juz drugi dzień

Gość haha JUZ DRUGI DZIEN
jakies 2 tyg. po zaplodnieniu nie ma takich objawow...zrob test to bedziesz wiedziala na czym stoich, juz ci wyjdzie

Gość ja mam bliźniaki 2-latki
Moje objawy ciąży ( nie brane przeze mnie i wogóle niezauważone początkowo - dopiero uświadomione przez Bratową już jak się okazało , że "zaskoczyło") to: SENNOŚĆ MASAKRYCZNA NIE MOGŁAM WYLEŻEĆNA SŁOŃCU ( w 3 dni po próbie zapłodnienia -miałam inseminację - wyjechałam na wakacje) - max. 15 min i zwiewałam. Masakryczne rozdrażnienie - wkurzało mnie nawet to, że w korku w Monaco jakiś idiota zatrąbił .....................przy czym idiota zatrąbił w odległośi ok 1 km ode mnie. Nie wiem czy schudłam bo chudom z natury.........nie zwróciłam uwagi........ i jeszcze ból przed teraminem miesiączki (więc ok. 2 tygodnie po zapłodnieniu) jak na miesiączkę z tą różnicą, że nie ciągły i nasilający się, a okresowy (w jednej godzinie bolało, w następnej już nie) i wciąż tej samej siły. Te objawy to już moje odczucia, choć wówczas i tak myślałam, że "ciocia" nadciąga a przez wyjazd mi się opóźni i stąd takie nietypowe objawy.. O tym, że jestem w ciąży dowiedziałam się pod koniec 4 tc.