Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sailor0303

Do dziewczyn W jakim wieku stracilyscie dziewictwo i ile teraz macie lat?

Polecane posty

Gość Sailor0303

Powiedzcie mi kiedy stracilyscie dziewictwo i ilu facetow mialyscie do tej pory? Jestem dziewczyna ktora ma teraz 19 lat i miala juz 4 partnerow troche mnie to obrzydźa i chcialbym wiedziec czy jest to normalne....

Gość Sailor0303
Zyby nie bylo "jestem z dziewczyna ktora...."

Były juz takie tematy, poza tym: nie, to nie jest normalne, długo to ty z nią nie pobędziesz, powie ze masz małego albo cos w tym stylu i po związku:)

Gość Sailor0303
Jestem juz z nia rok wczesniej bylem z dziewczynami max miesiac dwa. Ona caly czas mowi mi ze mnie kocha i ze jestem dla niej wszystkim i ze zmadrzala. Prawda jest taka byla kiedys w zlym towarzystwie miala kolezanke ktora zachecala ja do picia i palenia. Jej rodzice wlasciwie pozwalali jej na wszystko juz od 15 roku zycia wtedy tez starcial dziwictwo bo pozwolili jej wyjechac z jakims tam chlopakiem na sylwestra. Nie wiem co mam zrobic caly czas mnie to meczy a z drugiej strony chyba ja kocham....

Gość o co loto
mialam skonczone 20 lat. ..4 miesiacce celibatu i bzyknelam sie z drugim .. wiec ogolnie 2 partnerow.. I nadal mam 20 lat

Gość o co loto
Jestes juz z nia rok.. to co Ty za pytania zadajesz?.. Byla jak byla.. zmienila sie ? wiec o co chodzi?

Gość Sailor0303
TAk sie caly czas zastanawiam czy kiedys mnie zdradzi bo zabraknie jej czegos nowego. I a pozatym obrzydza mnie to jak mysle z iloma juz spala. Wiec prosze piszcie szczerze chce wiedziec jaka jest mniej wiecej ilosc dziewczyn ktore moga jej dorownac....

Gość Sailor0303
Chodzi o to ze teraz wyjechala porozmawialm z moimi znajomym i onie podzielaja moje obawy.... Co wy o tym sadzicie??

Gość Sailor0303
POzatym ja caly czas sie zastanawiam czy z kims mnie nie zdradza... nie potrafie jej zaufac... tym bardziej ze na poczatku naszego zwiasku mnie oklamywala i to caly czas gdzies tam we mnie siedzi. co prawda od jakiegos pol roku ani razu nie przylapalem jej na klamstwie ale sami rozumiecie...

Gość o co loto
Hmm.. ile Ty masz lat? Sluchaj jestes z nia rok? a Ty dopiero zastanawiasz sie nad tym ilu facetow mozesz jej wybaczyc?To chyba nie jest normalne.. Przez ten rok byles z nia i co? nie przeszkadzalo Ci to ? Czy byles z nia tylko dla niezobowiazujacego seksu? a teraz po roku nagle zaczelo Ci na niej zalezec ?? Nie rozumiem .. I nie pytaj sie tutaj ilu mozna jej wybaczyc... a ilu nie ..? To Ty musisz czuc .. nikt za Ciebie nie bedzie zyl .. Wazne ze ja Kochasz.. i nie szukaj rad u innych .. tylko kieruj sie sercem ... Bo co by bylo? gdyby poradzili Ci tutaj ze Twoja kobieta jest cichodajka..i ze powienienes ja zostawic?.. zostawil bys ja .. chociaz ja kochasz?...Mam nadzieje ze nie

Gość Mała słodka MI
Ja straciłam z takim grubym panem, z wąsami w wieku 3 lat. Powiedział, że da mi cukiereczki, jeśli pozwolę mu pobawić swoją muszelką. Powiedział też, że boli go siusiak i lekarz zalecił mu go rozruszać w środku jakiejś dziewczynki- jako że mam dobre serce, pozwoliłam mu go wsadziuć. Ale te cukierki dobre były :-P

Gość Sailor0303
Ok moze masz racje i wybaczylem jej tych facetow chociaz o ostatnim dowiedzialem sie jakies 4 miesiace temu. Co bedzie jak dowiem sie o nastepnych wtedy juz napewno koniec. Ale teraz jest tak zalezy mi na niej ale z drugiej strony cos we mnie tkwi od kad ja poznalem i nie wiem czy to jest na 100% to. Glupio o tym gadac na formu ale z moimi znajomymi nie chcce poruszac tego tematu. Wie tylko o tym moj brat i on tez nie wiem co mam mi doradzic ale tez mowi ze kiedys moze mnie zdradzic mimo ze na pozor wydaqje sie najkochansza na swiecie....

Gość Sailor0303
Skad biuora takich kretynow jak mala slodka mi ....;/

Gość o co loto
byc moze jestes z nia dlatego,ze wlasnie nie jestes pewien jej na 100 %.. pogadaj z nia szczerze.. Zreszta wydaje mi sie,ze juz Ci wytlumaczyla.. swoja przeszlosc.. Ze towarzystwo itd. itp. A z drugiej strony napewno Ty tez nie zawsze byles Świety .. nie liczy sie przeszłosc.. tylko to co jest.. bedzie

Gość Sailor0303
I piszcie z iloma juz spalyscie i ile macie lat bo naprawde mnie to ciekawi chce wiedziec jakie teraz sa normy.

Gość Sailor0303
Wiem ze tak jest zgdza ja swiety napewno nie bylem. Ale to kobieta powinna sie szanowfac. Wiem ze zaraz mi napiszesz ze to bzdura ale tak mi sie wydaje. Myslicie ze ona mogla poszukiwac akceptacji milosci bo rodzice nie okazywali jej zainteresowania bo ona tak mi to wytlumaczyla....

Gość małgoś456
Mam 35 lat i jeszcze nie straciła. Jeżeli tyle mogę dodać w tym temacie.

Gość małgoś456
...nie straciłam... :)

Gość mialam 25 lat teraz mam 30
a facet zostawil mnie miesiac temu :o

Gość mam 22 lata dziewictwo
straciłam w wieku 16 a spałam z 20

Gość Sailor0303
ok zart czy tak na serio z 20?? prosze to wazne Bo ty to c hyba przebilas nawet mnie...

nie zart na pewno. Uprawialam sex z 20 nie licząc oczywiscie tych tylko od pieszczot itd bo tak to byloby ich wiecej

Gość Sailor0303
Ok dzieki. A co Cie do tego sklanialo?

Gość o co loto
no skoro Ona Ci to tak wytlumaczyla.. to napewno tak jest.. Poszukiwala milosci,zrozumienia.. itd itp.. lokowala uczucia w tych facetach.. byz moze myslala ze to ten jedyny.. bo miala w nim "oparcie" .. a tutaj okazalo sie,ze jednak nie.. wiec .. szukala dalej .. dalej .. az w koncu trafila na Ciebie.. wiec nie rob teraz Ty tego i nie zabieraj jej tej "stabilizacji", milosci, wiary w nia.... Moj przyklad.. Trzymalam wianuszek . dlugo .. bo do 20 roku zycia..spotkalam tego "jedynego"..Myslalam naprawde,ze to ten jedyny.. milosc mojego zycia..itp itd.:(..On mial wielkie plany wobec nas..Oswiadczyl sie..wspolne mieszkanie..A jednak.. ta niby cudowna milosci... ta niby stabilizacja.. pewnosc jego uczucia ..i to ze juz zawsze bedziemy razem .. zniknelo z dnia na dzien ..A nie wyobrazalam sobie tego.. I jak tu ufac? komu w co wierzyc?W czym pokladac nadzieje?..W kim miec oparcie?.... Kiedy w koncu zaufalam..mialam wiare w cokolwiek .... musialam sie z tym pozegnac.... Po 4 miesiacach .."depresji"..(gdzie prawie zawalilam swoja szkole).. poszlam do lozka.. z innym facetem. Nie wyobrazalam sobie isc do lozka z innym facetem, myslalam,ze to On bedzie zawsze tym jedynym itd itp .. Ale zycie sie pogmatwalo, plany, marzenia.. Poszlam do lozka z innym facetem i wcale tego nie zaluje ...Nawet nie oczekuje, ze on teraz bedzie chcial miec ze mna kontakt.. Szczerze mowiac mam to gdzies.. Mozna powiedziec, ze wykorzyustalam go.. dla dowartosciowanie samej siebie..(Bo po tej porazce naprawde czulam sie nikim ..) Nie mam nawet kaca moralnego,a nigdy nie przeszlo mi do glowy ze moglabym sie kochac z osoba do ktorej nic nie czuje .. Czy siebie nie szanuje?SZANUJE Ona tez byla zaglubiona .. pewnie lapala sie wszystkiego co dawalo jej jaka kolwiek stabilizacje, poczucie bezpieczenstwa(skoro w domu tego nie miala), wiec nie rob i Ty jej tego i nie watp w jej uczucie ..

Byłam w kilku związkach a tak poza tym dobra zabawa. Lubię seks kręciło mnie to i to chyba wszystko

Gość Sailor0303
Bede na tym myslal faktycznie to ma sens i caly czas tak wlasnie sobie to jej zachowanie tlumacze. Ale i tak mnie ciekawi jakie inne dziewczyny maja wyniki w tym temacie i to mi duzo powie.

Gość jagnaMz
Moim zdaniem, im wcześniej dziewczyna zacznie, tym ma więcej facetów - faceci wolą młodsze. Te , które zaczynają później, np. ok. 20 lat mają mniej partnerów.

bzdura. Moja kolezanka półtora roku temu straciła dziewictwo i juz spała z 13 facetami

Gość piwoniaaaaaaaaaaaaaaaa
15 lat miałam,teraz mam 27 i miałam przez ten czas 9 facetów

Gość mam 22 lata a
dziewictwo straciłam w wieku 19 lat, spałam z dwoma facetami. sailor, nie skreślaj swojej dziewczyny, bo każdemu życie inaczej się układa. mój facet też ma niezbyt ciekawą przeszłość przez gówniarskie szaleństwa właśnie, niedopilnowanie przez rodziców itp... teraz się zmienił.