Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sailor0303

Do dziewczyn W jakim wieku stracilyscie dziewictwo i ile teraz macie lat?

Polecane posty

Gość magduza
welka...takich rzeczy jak autor i prawiczek jeden z drugim normani ludzie nie piszą. ja rozumiem, że potępia się kobiety/mężczyzn [z naciskiem na te pierwsze] ktorzy uprawiali sex z niewiadomo kim niewiadomo gdzie. ale ja do ciezkiej cholery nie potrafie zrozumiec jak mozna miec pretensje to kogos, kto kochal sie z druga osoba z milosci. skoro to robili bedac w stalym zwiazku to znaczy ze wiazali z ta osoba jakies plany, a ze nie wyszlo...coz roznie zycie sie toczy. i teraz madralinscy pytanie do was: jaka bylaby wasza rekacja gdyby wasza kobieta powiedzialaby wam, ze zadnego sexu nie bedzie bo nie wie czy bedziecie razem do konca zycia i czy nastepny partner jej tego sexu z wami nie wypomni, he? bo do tego to wasze myslenie sie sprowadza

Gość welka
to po co sa z takimi osobami????????? niech szukaja dziewic ...ale najpierw trzeba wymagac od siebe potem od innych sam nie jest prawiczkiem a chce czystej laski a z ta z ktora jest zwiazal sie pomimo iz wiedzial jaka jest chore z deczka ale coz..........

Ja straciłam dziewictwo w wieku 16 lat. Teraz mam 19 i do tej pory miałam 4-5 partnerów seksualnych... Nie uważam,żeby to była duża liczba...

Gość ana123
skreślenie jej byloby gluota wybacz jej te dawkowanie inrormacji i postraj sie ja zrozumiec a bedzie dobrze doceni to i napewno sie do siebie zblizycie o ile bedzie szczera rozmowa

Gość magduza
mamy rownouprawienie, taka dziewczyna jest taka samo jak ten chlopak, ale nie dziwmy sie prawiczkom, ze kilku partnerow moze im przeszkadzac, a czy to bylo z milosci to trudno stwierdzic

Gość welka
magduza ...w calosci popieram Twoja wypowiedz widac ze kumasz o co chodzi:) pozdro

Gość magduza
obcielo :/

Gość sailor0303
WELKA Raz uprawiala sex bez zadnego uczucia myslisz ze to byl jednorazowy wypad wtedy to bylo nawet nie wiem ale mysle ze maksymalnie zauroczenie...

Gość magduza
no i co ze raz uprawiala sex bez uczucia, sam piszesz, ze raz wiec o co kaman ?????????????????????? a jak Ty jestes taki mądry to może porozmawiajmy o Tobie, ile miałeś partnerek sexualnych i ile na jedną noc, hę? welka dzięki ;)

Gość welka
Sailor0303 nie weim nie znam tej laksi wypowiadam sie ogolnie na ten temat ze nikogo sie nie skresla skoro jest sie w zwiazku to normalne jest ze sie uprawia seks ;] a poszczegolne przypadki to nie wiem

Gość sailor0303
Ok ale jeden raz bez uczucia. NAjbardzidej sie boje tego ze takie sytuacje moga sie powtarzac mimo tego ze mowi ze mnie kocha itp. Kidys sie napije i poprowadza ja instynkty.

Gość ana123
nie rozumiem co jest złego w tym ze raz przespala sie z kims kogo nie kochala a swoja droga to tez ciekawi mnie ile miales partnerek ile z nich kochałes a ile na 1 noc??

Gość magduza
ja jako prawiczek, ja jako prawiczek... przede wszystkim jestes czlowiekiem :/ a nie rozumiesz ze nic sie nie dzieje bez przyczyny? zalozmy ze poznajesz swietna dziewczyne, jestescie dlugo razem ,kochasz ja i nagle sie dowiadujesz ze ona spala z kims po miesiacu znajomosci inic do niego nie czula glebszego i co robisz? ona jest dla Ciebie ostatnia szmata tak? wez sie schowaj z takim mysleniem albo najlepiej do arabow wyjedz, tam znajdziesz czysta dziewice :] w ogole co to za podzial na czytych i brudnych ludzi :/

Gość sailor0303
Ta widomosc zaburzy wasz tok myslenia zaczniecie mnie obwiniac a teraz rozmawiamy tylko o niej...

Gość welka
no ok ja np bez milosci sie bym nie przespala w zyciu bo mam silna blokade to tak jakbym miala zjesc czegos co nie lubie i tymsamym sie przelamac na sile albo sypiac z chlopakiem do ktorego nie jestem pewna swoich uczuc ...;/ po to by tylko uprawiac seks ale niektorzy tak potrafia ciagle i na nic im zwiazki....

Gość magduza
sporo dziewczyn to nie wszystkie to po pierwsze, a po drugie Ty jakies badania na ogolnopolska skale przeprowadzasz, ze takie statystyki masz?

Gość Miss Wielkopolski 1992
19 lat - 1 partner i tak już zostanie

Gość welka
jesli sie komus NIE UFA to sie z ta osoba poprostu nie jest czasem nie ufa sie komus ale tez wymaga sie by ufal nam a skad mozna wiedziec ze my nie zrobimy jakiegos glupstwa?hm??????

Gość sailor0303
Welka a jak myslisz czy kiedys bedzie miala ochote przeleciec jeszcze jakiegos faceta. i zdradzic?

Gość ana123
a twoim zdaniem prawiczek i kropka to faceci tak nie robią?? Wy idziecie z kims do łozka dopiero jak jestescie na maxa zakochani tak??

Gość magduza
autorze....:/ jak my mamy ocenic na co ona bedzie miala ochote :/

Gość welka
prawiczek i kropka 1987 a to spoiadasz sie dziewczynom ze jestes prawiczkiem to na 1 randce mowisz czesc jestem prawiczkiem i pewnie juz mnie nie chcesz????? liczy sie czlowiek moim skromnym zdaniem jelsi ktos ma NIEROWNO POD BERETEM to czy jest prawiczkiem czy nie to wiecie doesn't matter

Gość sailor0303
Wiem ze ciezka sprawa ale po tym wszystkim co wam napisalem jak sadzicie czy z jej strony to jest milosc i oddanie( w ostatnim czasie tez mi sie tak wydaje nic przeciwko mnie nie robi) czy tylko uspienie mojej czujnosci do momentu kiedy bedzie miala okzje sie wyrwac gdzies do np klubu...

Gość welka
sailor a SKAD JA MOGE WIEDZIEC co tej dziewczynie w glowie ?????????? pomysl jej sie spytaj w sumie tylko alkoholik pozostanie alkoholikiem a tak do konca niczego byc pewnym ne mozna ;/ ale jesli sie szanuje zwiazek to sie nie poddaje niskim instynktom tylko stara sie by ON przetrwal proste

welka dokładnie, ale widać oni tego nie potrafią zrozumieć. prawiczek, a jaka przeszłość by Cie nie bolała? nawiasem mowiac, ja jestem dziewica, ale jak bym poznala takiego faceta jak Ty tzn prawiczka z takimi pogladami i gdyby mi rzucil haslem \'dobrze ze jestes dziewica bo niaczej bysmy nie mogli byc razem\' to z miejsca kazalabym mu spadac :/swoja droga smieszne jest to, ze dla Was dziewictwo to kawalek skory xD

Gość sailor0303
dla mnie dziewictwo to nie jest kawalek skory ale to ze jakas panna robila juz cos z innym kutasem feee

Gość welka
dla mnie chlopak ktory tego nie robil nawet majac 20 lat nie jest zadnym oferma po prostu nie natrafil na odpowiednia a podejmujac zycie seksualne swiadomie to jest wielki PLUS a te kobiety ktore sie smieja sa puste tyle

sailor w tym momencie stwierdzam, że jestes stukniety, sorry ale taka jest prawda. jak Ty mozesz w ogole podejrzewac o cos takiego podejrzewac swoja dziewczyne, ktora jak twierdzisz kochasz. sorry, ale dla mnie to nie jest miłość.

Gość welka
sailor ale jak dziewczyna jest po Twoim kutasie ze sie tak wyraze to co jak ma nnego to tamten moze to samo powiedziec ze nie chce jej po twoim fiucie;P

Gość sailor0303
Prawiczek nie przjmuj sie. ja cie podziwiam ja gdybym byl prawiczkiem nie moglbym miec dziewczyny ktora nie byla by dziewica nawet nie mail bym jej jak sobie tlumaczyc przez swoj pryzmat...