Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sailor0303

Do dziewczyn W jakim wieku stracilyscie dziewictwo i ile teraz macie lat?

Polecane posty

Gość FOLLOTTTA87
14 LAT JAK ZACZĘŁAM BYŁAM Z TYMFACETEM 4 LATA POTEM BYŁO 84 MAM 22 LATA PS.JESTEM UZALEŻNIONA OD SEKSU I OBECNIE SIĘ LECZĘ

Gość FOLLOTTTA87
ODKAD MIAŁAM 5 LAT BYŁAM MOLESTOWANA WIĘC MOŻNA TO UZNAĆ ZA STRATĘ DZIEWICTWA...

Gość FOLLOTTTA87
no ale robiłam z nim wszystko....jak miałam 5-12

Gość poszło na 997

Gość FOLLOTTTA87
staram się być szczęśliwa ,ale to nie łatwe ...byłam na meetingu i od razu lepiej...

Gość dawaj dalej

Gość uppppppppupppppppppuuuuuuppppp

mialam 16 i pół roku, obecnie 25 i nadal jestem z tym samym facetem i był moi jedynym kochankiem, ale czasem mnie kusilo, aby zobaczyć, jak to jest z innym. teraz już nie (bo zapewne jest podobnie), ale przynajmniej ten problem masz z glowy:) Twoja babeczka juz wie, jak to jest z innymi, więc chociaż tyle na pocieszenei:)

Gość dziewica prawie do ślubu
22 lata - pół roku przed ślubem :p /oczywiście z przyszłym mężem/

no wiesz tu chyba nikogo nieznajdziesz, po za tym ty chyba chciałes dziweice po slubie i takie tam, zmieniłes zdanoe?

ja ci sie nie pokaze bo ja juz jednego prawiczka przeszkoliłam, dobrze mi poszło

jak sie faceta spotka to sie go niepyta czy ma doswiadczenie, zasami jest tak ze facet miał 20 dziewczyn i jest do d...... w łózku a czasami 1 i jest swietny

Gość saraaa3303
Ja straciłam dziewictwo w wieku 16,5 lat nie jestem z tego zadowolona ale byłam zabojczo zakochana w chłopaku o 6 lat starszym i poprostu mozna powiedziec ze mnie wykorzystaaał ;/ . Ale tak go kochałam ;/ to prawda ze miłosc jest slepa ;/ Teraz mam 18 lat i szczerze nie jestem zbyt dumna z siebie ale spałam z 5 mezczyznami z tym 5 jestem .Poprostu mam cos takiego ze potrzebuje bliskosci i czułosci moze dlatego tak jest nie inaczej ze nie moge sie oprzec kiedy jestem blisko z chłopakiem , zawsze mysle wtedy ze to właasnie ten , ale okazuj sie inaczej :( . sama nie wiem co mam z Tym zrobic ? . mam tylko nadzieje ze moj obecny chłopak to ten juz na zawsze , tak sie boje ;/ . zalezy mi na nim bardzo . Powiedzcie co mam robic ? , kolezanki mowia ze jestem bardzo naiwna i chłopacy to wykorzstuj;/ . ale ja chyba juz tak mam tak bardzo chciałabym byc komus potrzebna , kochana i wiedziec ze dla tej osoby jestem całym zyciem . Pomozcie ;(

Gość saraaa3303
Tez mam taką nadzieje , modle sie o to . Bo jak znowu mi sie nie poszczesci to nie wiem ;/ co zrobie chyba znowu psycholog bd na mnie czekał . Chciaałabym powiedziec ze jestem szczesliwa i kocham zycie , ale czy tego doczekam oby ! .

Gość ja mam prawie 18 lat i mam chl
chlopaka. chce z nim zaczac uprawiac seks tabletki juz mam wykupione u ginekologa bylam z rodzicem wiec wszystko ok :)

Gość saraaa3303
Chciałabym bardzo ! . dziekuje za miłe słowa i wsparcie :) mam nadzieje sie sie spełną :)

Gość saraaa3303
dobrze postaram sie byc dobrej mysli choc optymizmu to mi brakuje ;/ ale jakos trzeba dac rade . Pewnie bede go kochac jak sie tylko da ! i bd sie starac aby było jak najlepiej miedzy nami ! :) i mam nadzieje ze On tez .

Gość WE34RT56Y7
Ja miałam 13.5 ale dobra .Zrobiłam to z chłopakiem który miał 16 lat było super.

Gość zetojaa
mam 24, dziewictwo ok 22 jeden facet (od penetracji) za to na cmentarzu ]:-> -- chcesz zarobić? wystarczy zalogować się na tej stronie www.polski-bux.pl/?r=zetoja i codziennie klikać w minimum 25 reklam, zarobek ok. 70-100 zl miesiecznie gwarantowany! Jeśli się postarasz to może być nawet 3000 zl! Dodatkowo konkursy, do 500 zl do wygrania!